dal zna netko gdje ima za kupiti znakova za djecu u autu koji se pričvrsti za staklo ne naljepnicu? mi smo imali jedan kojeg sam ja kupila u austriji al se potrgao a neznam gdje tu da tražim a da ne lutam bezveze :/
Printable View
dal zna netko gdje ima za kupiti znakova za djecu u autu koji se pričvrsti za staklo ne naljepnicu? mi smo imali jedan kojeg sam ja kupila u austriji al se potrgao a neznam gdje tu da tražim a da ne lutam bezveze :/
Pridruzujem se pitanju! Prosli smo 58 benzinskih pumpi i djecjih ducana, no bez uspjeha. Stvarno mi nije jasno zasto toga nema.
mi imamo od 'safety 1sta', viseća žuta kvadratna pločica je, piše mislim 'baby on board' i priljepi se onim vakuumom na staklo iznutra.
samo što to nisam nikad vidjela kod nas za kupiti, ni u TL ni u Kiki.
mi smo slučajno na nju nabasali u Baby centru u Brežicama
a ja nasu kupila u kiki
ja dobila od volvo auto kuće (di smo i kupili auto - nije nov)
ajmo svi u volvo... :mrgreen:
Dobar dan. Imate onih pločica BoB na vakuum?
- Da, imamo, ali ih dijelimo samo ako kupite automobil.
- Pa dobro, onda mi dajte jedan S40, srebrni metalik...
pa zar nema Rodina naljepnica ? !
u kiki ima tih na vakuum? :?Citiraj:
spajalica prvotno napisa
pošto nam auto kao netreba pogledat ću u kiki, rado bi i rodinu samo da nije naljepnica nego da se klati na stražnjem staklu
baby centri po sloveniji
nda...slovenija...rado al nemrem uz tonku otić
imam prijedog jer mi smo često davali za rođendane i zezancije tiskat svega i svačega, pa i naljepnica - ove bolje kopirnice što rade i kao mali grafički studiji jeftino će vam napraviti naljepnice kakve god hoćete, nije im to problem, samo trebaju imati pisač za to i prazne nalje. čak možete sliku baš svoje bebe ubaciti u sredinu.
pa možda bi mogla i sama napraviti, nađeš na netu koju slikicu , isprintaš na 200g papir ili hamer, nalijepiš vakum-stopicu od onih privjesaka-igrački
i to bi bilo to
naljepnice
Momze stavila hyperlink
pa i mogla bi bit malo kreativna, hvala na linku super mi je ona mother to be on board 8)
jesi probala možda naručit prek neta?Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
nisam još nikad ništa naručivala prek neta pa neznam kak to ide al trebala bi se uvježbati s ovim pošto nije velika stvar. idem provjeriti dal šalju
šalju, ali baš me zanima kolki su dodatni troškovi. inače su naljepnice sa vakuumom, ako se ne varam, 2.99 funti.
evo naručila 8) platila sam još 2 funte dostavu.
baš me zanima kad će doći... :joggler:
mcgrubi fala za link
uf sori nije mac nego MGrubi
Citiraj:
emanina prvotno napisa
i zaboravila si kliknut na LOGOUT, ženoooooo!!! :shock: :no:Citiraj:
emanina prvotno napisa
to je jako, jako važno!
i kaj ću sad :?
kaj se može desit, eto mi na sad... :evil:
kak znaš?Citiraj:
Foška prvotno napisa
na vrhu stranice su ti 'privatne poruke' :taps:
Jučer sam vidjela u gradu auto na kojem je naljepnica sa slikom bebe i piše "(ime) u autu".
Meni je to totalno čudno, nalijepiti sliku i ime djeteta na auto. Što mislite o tome?
i MM je bio protiv toga kaže kaj kog briga kak mi dijete izgleda a uostalom ima svakakvih luđaka koji bi mogli doć do djeteta i reć dođi Tonka ja sam prijatelj od tvoje mame npr.
to i mene plašiCitiraj:
emanina prvotno napisa
imate pravo evo mi smo dobili (uz kupljene cipele, naravno reklamnu) nekakvu naljepnicu "... on board" i prvo mi se to činilo baš slatko da ja upišem ime, ali poslije "A zašto bi netko morao znati kako se moje dijete zove?" I tako nisam ništa stavila.
evo mene opet s ovom temom :roll:
dakle moja prva internet kupovina je prošla neslavno naručila sam BOB znak
18.8 i nije mi još stigao. platila paypalom i sjelo mi na naplatu 20.9.
slala sam mail na kontakt sa njihove stranice no nitko mi ne odgovara.
ovo je ta stranica jel ima tko iskustva s njima http://www.babydayz.co.uk/
ovo šta piše na naslovnoj strani nije pisalo prije mogla bi se okladit We are currently not taking any orders until further notice due to family committments
eto i kaj sad :? sva sreća da nije puno novaca...
ili je premalo vremena prošlo
ne želim biti bezobrazna, ali šta će vam te naljepice ili table, kao da netko u prometu gleda na to
imaš pravo al bar sam mirne duše da sam poduzela nešto. možda netko i primjeti...
Ja gledam i onda ako taj auto vozi 5km/h ispred mene, ne vadim spisak za psovanje već "razumijem" zašto gmilji... :)Citiraj:
medusa prvotno napisa
I ja sam mislila da to nitko ne gleda...
Kad je deda vidio naljepnicu, rekao je da super što smo ju nabavili, da ljudi više paze kad ju vide, drže veći razmak između vozila....
Tako da ćemo Rodinu naljepnicu staviti čim operemo auto
Evo mi smo doletili pa da vam javim malo friskih vijesti o ovoj temi (iako bila je otvorena i jedna Beba u avionu ali je ne mogu pronaci).
Letili smo kompanijom TAP u Lisabon i sa kolicima smo i u Zagrebu i u Lisabonu dosli do samog ulaza u avion, iznenadila nas je ljubaznost osoblja i na zemlji i u zraku, nigdje nismo cekali, u avionu su nam odmah dali jastucic ... i Leila je super podnijela put i tamo i nazad, uglavnom spavajuci u mom narucju. U avion smo ponijeli i autosjedalicu ali je nismo koristili jer avion bio skroz bukiran.
I da jos spomenem mi imamo Quinny Buzz kolica i jos koristimo kosaru, dakle dosta glomazno sve skupa, ali nije bilo problema.
Posipam se pepelom pa ovo je o naljepnicama :lol:Citiraj:
srecica prvotno napisa