-
Poviseni limfociti?
Moja krvna slika je ovaj put sa kompjuterskim nalazima i ne razumijem nesto a doc me ceka tek sljedeci mjesec. Koliko vidim na nalazu pise
%Lym: 59.0 H% a referentne vrjednosti su <17>
i jos RDW: 16.6 h% <10> - Sta je ovo?
ostalo je sve u granicama normale.
samo da napomenem da sam krv vadila 5 dc i da imam obilne menstruacije. ovo je bilo nakon laparoskopije. pre operacije krvna slika mi je bila normalna. Laparaskopija je uradjena 21.07. a krv sam vadila 17.08.
Moze li mi neka dobra dusa pomoci.
Oprostite ako sam duplirala temu.
-
Da nemaš kakvu virozu (grip, curenje nosa, kijavicu, proliv, povraćanje?)?
Limfociti su obično povišeni u virozi.
-
nemam. t.j. osjecam se malaksalo, ali to mi je zbog menstruacije koja je kasnila nakon laparoskopije (sto je uobicajeno) i zbog parcica endometrija koje sam izbacila. Imam endometriozu i ran klimakterij kao dijagnoze.
-
:cry: žao mi je zbog tvojih dijagnoza, sva sam se rastužila...
Ne znam, možda su povišeni zbog laparaskopije, to je ipak invazivan zahvat. Jesu li ukupni leukociti povećani? Ako jesu, možda je stvarno zbog zahvata. Pusa :*
-
-
Moze mi neko pomoci na ova pitanja. Da se brinem ili ne?
-
Draga Arkana10, ja ti ne znam odgovor na pitanje, a sigurno će ti se javiti malo kompetentnije forumašice (forumaši) po ovom pitanju. Ja sam tu samo da ti poželim puno sreće! :*
-
Hvala ti Fritulice :love:
-
Nemoj se brinuti, ako ti je neposredno prije bila krvna slika ok, možda ti se sprema kakva viroza ili si samo "susrela" virus i obranila se. Slijedeći put kad radiš krvnu sliku neka ti pogledaju razmaz na mikroskopu (tzv. diferencijalna krvna slika).
-
hvala Mamazika, imat cu to na umu :)