učenički servis - prvi dan na poslu!
kikica ishodila iskaznicu - i danas odradila svoj prvi dan na poslu :mrgreen: .
svi zadovoljni. ona, jer se uspjela snaći, poslodavac - jer je odradila sve zadatke - pa čak i one tajničke... ;) i ja zadovoljna jer joj se ispunila želja, a usput će nešto i zaraditi...
odraditi će još koji dan, jer kad počne škola - učenici ne mogu raditi.
radi li netko od vaših? kakva su vam iskustva???
Re: učenički servis - prvi dan na poslu!
Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Super za prvi i sve ostale dane. :D A zašto je počela tako kasno raditi?
Moj ide mojim stopama - stopama neradnika. :mrgreen:
Bila sam sportašica (kao i on sada) i sa 14 počela dobivati mjesečnu hranarinu od kluba tako da sam oduvijek imala neke svoje novce, a i cijelo ljeto bi trenirala, pa i nisam imala kada raditi. Žao mi je malo zbog toga jer bi svake jeseni od prijatelja slušala dogodovštine s njihovih poslova. Ali sam jako puno radila doma sa starim i svašta naučila i naradila se, ali ne za novce. Sada mislim da bi mu možda trebala čak i platiti poduku.
Re: učenički servis - prvi dan na poslu!
Citiraj:
sorciere prvotno napisa
kikica ishodila iskaznicu - i danas odradila svoj prvi dan na poslu :mrgreen: .
svi zadovoljni. ona, jer se uspjela snaći, poslodavac - jer je odradila sve zadatke - pa čak i one tajničke... ;) i ja zadovoljna jer joj se ispunila želja, a usput će nešto i zaraditi...
Svaka čast, i mami i kćeri!
Ja se nadam da će i moji tako... još nisu dorasli, ali nije ni taj dan daleko. Za sada dobiju neki sitniš od nas ako pomognu u poslovima koji se ne smatraju njihovima (npr. pri čišćenju podruma i garaže) a za pražnjenje suđerice i spremanje svojih kreveta ne dobivaju ništ.
Ja sam u moje vrijeme radila na praksi i kao sezonac na preradi voća, ali to je bilo daaaavno. Kasnije sam radila kaj se god dalo, od čuvanja djece do pranja štengi. MM je raznosio poštu za firme. Nekak mi se čini da je danas puno teže naći posao... u moje vrijeme moglo se barem uvijek na pumpi prat stakla ili prodavat sladoled, a danas to nije baš lako.