:D Da li netko ima AS Jane Indy Plus Team za djete od 15-36 kg i da li se može učvrstiti za sjedalo auta? Da li postoji i koja stolica za učvrstit da ne pleše po autu.
Printable View
:D Da li netko ima AS Jane Indy Plus Team za djete od 15-36 kg i da li se može učvrstiti za sjedalo auta? Da li postoji i koja stolica za učvrstit da ne pleše po autu.
Našla sam odgovor Jane može se fiksirat ako imaš iisofix sjedala u autu. Stolica izgleda strava.
Imaš još i Roemer-ov Kidfix u toj kategoriji (Grupa 2/3, 15-36kg) koji se kači na ISOFIX sidra. Mislim da se može nabaviti u Turbo Limach-u.
Hvala ali nemam mogučnost sa isofix sjedalom moj auto te rupice nema.
Koliko znam, booster-i se ne kače na sjedala auta, nego se utisnu u sjedalo a dijete se veže s pojasom auta. Nema nekog drugog načina učvršćivanja.
Roemer-ov Kidfix i Jane Indy Plus Team su tu izuzeci, jer se kače na ISOFIX - naravno, samo kod automobila koji imaju tu mogućnost.
Da točno ali ne to malo iznenadilo jer kada djete ne voziš imam filing da se vrlo lako može pomaknuti. Međutim našla sam od Maxi-cosi XR ima mogučnost izvlačenja komada plastike koji se uglavi između dva željeza u naslonu za glavu. Tako da će MC biti moj izbor.