...Jeste li znali da, ako imate dijete do 9 mjeseci starosti, pri kupnji nove Mazde na poklon dobijate besplatnu autosjedalicu? :)
Ah, što volim Mazdice... :zaljubljen:
Printable View
...Jeste li znali da, ako imate dijete do 9 mjeseci starosti, pri kupnji nove Mazde na poklon dobijate besplatnu autosjedalicu? :)
Ah, što volim Mazdice... :zaljubljen:
super. kad rodim slijedece dijete, kupit cu novu, trecu po redu :mrgreen:
Info za žene... i muške koji imaju ženski mentalni sklop u glavi... meni ne bi palo na pamet odabrati neku marku vozila samo zato jer poklanja AS... :/
Ali u svakom slučaju, korisna info onima koji planiraju kupit baš Mazdu... :mrgreen:
mazda6,
moj favorit odmah iza svih Volva
ja ću si zbog svog ženskog sklopa kupit "bemveja" :mrgreen: jer mi je lijep...Citiraj:
MMoover prvotno napisa
a zanima me koju sjedalicu poklanjaju, nekaj pošteno ili no name cheap china marketing trik?!
Pa naravno da ne bi, nitko normalan ne bira auto zato što će gratis dobiti AS!Citiraj:
MMoover prvotno napisa
Ali ako netko već planira kupiti Mazdu, nije zgorega da zna.
Mazdicaaaa.... :sing:
To sam napisao jer naslov teme upućuje na to....Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Fakat. :oops:Citiraj:
MMoover prvotno napisa
:lol:
Poklanjaju Kingicu 0-13.
Ali zar se ne mora za to imati kupon iz paketa Sretna beba? Što po meni totalno nema smisla jer kad dobiš kupon, neku sjedalicu bi već trebao imati da uopće dovedeš bebu doma iz rodilišta. :?
Ne moraš... možeš ju nosit na rukama ak blizu stanuješ... zašto bi morali ići autom iz bolnice kući? :)Citiraj:
ninaXY prvotno napisa
ja dobila nekakav kupon di se poklanja neka uz citroen...Citiraj:
ninaXY prvotno napisa
ha, čuj, meni bi dobro došle još 2 sjedalice da ovu jednu non stop ne šaltam...
evo, ako nekome ne treba sjedalica, a misli kupit novi auto, bilježim se sa štovanjem :mrgreen:
pa fino, tata pokupi kupon i ode po AS pa po mamu i bebača :mrgreen:Citiraj:
ninaXY prvotno napisa
mazda je japanac, ne kinez. (il je kina ili rus). japanci su najpedantniji narod na svijetu. znate za one vlakovode koji se ubijaju jer je vlak kasnio 2 sekunde.Citiraj:
petarpan prvotno napisa
koja je to kingica?Citiraj:
ninaXY prvotno napisa
a cheap china mi znači da je jeftino smeće iz kine...a nema veze s mazdom..gdje god je sastavljali, sumnjam da sklapaju sjedalice...zato pitah da li je no name cheap china... razmeš? ;)Citiraj:
mikka prvotno napisa
Sve auto-kuće imaju u ponudi dodatne opreme za automobile i auto sjedalice koje radi Romer ali valjda u suradnji sa pojedinim markama automobila tako da te sjedalice iako su Romerove nose "marku" automobila, nigdje ne piše Romer. Znam sigurno da Romer radi za Renault, Citroen, Peugeot, Hondu i Hyundai.
Pretpostavljam da i za Mazdu pa da Mazda takvu sjedalicu poklanja.
Inače, sjedalica (ili nešto drugo) gratis se može iskamčiti i inače, bez akcije, ako kupuješ novi auto. Mi smo iskamčili senzore za pomoć pri parkiranju, a moja frendica auto sjedalicu 15-36 kg. :mrgreen:
eh, a mi iskamčili privjesak za ključeve :evil: [/quote]
Mi smo tražili i dobili popust od 10% cijene bez PDV-a, a to je bilo oko 10000 kuna i podne tepihe
AH Mazdica :zaljubljen:
Evo još informacija na ovu temu:Citiraj:
Barbi prvotno napisa
Za VOLVO autosjedalice radi BRITAX.
Britax = Romer :) Samo na različitim tržištima izlazi sa različitim imenom.
Pojma nisam imala. :oops:Citiraj:
Barbi prvotno napisa
:*
Od kad to?
zato mi imamo Mazdu :heart:
zapravo, ne samo zato :)
super :roll:Citiraj:
Barbi prvotno napisa
nama je kad smo zvali renault receno da nema AS koje su "posebno pogodne" za renault.
pa smo kupili romer.
a extra oprema.....gratis...za to moraju zene ici, a ja sam u to doba bila u rodilistu.
mi naručili mazdu par dana prije nego kaj sam se porodila ( znači vidli su da imam trbuh do zuba ) i niko nam nije ponudio nikakvu AS :evil: