Zanima me kako vi rješavate problem curenja mlijeka po majicama, grudnjacima, krevetu itd.
Stavljam one jastučiće, ali neudobno mi je imati grudnjak po noći- jel postoji nekakvo bolje rješenje?
A i jastučići su dosta skupi, a trošim ih jako brzo.
Printable View
Zanima me kako vi rješavate problem curenja mlijeka po majicama, grudnjacima, krevetu itd.
Stavljam one jastučiće, ali neudobno mi je imati grudnjak po noći- jel postoji nekakvo bolje rješenje?
A i jastučići su dosta skupi, a trošim ih jako brzo.
Možeš koristiti i platnene perive jastučiće, mislim da ih (kršitelj koda) ima.
Ja sam kupovala one jednokratne Babylove u DM-u, oni nisu skupi (oko 17 kn je kutija) a meni su bili dobri. Za noćna dojenja (ni ja nisam spavala s grudnjakom) držala sam uvijek pored sebe negdje jedan jastučić pa bi ga za vrijeme noćnog dojenja ubacila pod drugu iz koje curi. Samo od sebe nije curilo.
možeš i kupiti one starinske pelene pa ih izrezati u manje komade
poznato mi to... :lol:
kad bi legla na prsa bez grudnjaka promočilo bi i kroz madrac :roll:
na kraju sam to riješila spavanjem u grudnjaku po noći i tu naviku sad nikako ne mogu izbacit...
kad sam išla spavati
sa mnom je kraj kreveta bilo desetak potkošulja
nije baš neko riješenje, a?
Umjesto grudnjaka možeš obući neki sportski topić. Puno su ugodniji za spavanje, a bez problema drže jastučiće.
Tetra pelena pokrije obje cike ako je drži grudnjak ili topić. :lol: Kakvo rezanje na komade :lol: Cijela, 5-6 slojeva :lol: :lol: :lol:
Nosila sam grudnjak i imala sam jastucice preko noci, tj imala sam i tu tetru izrezanu na manje komade i onda na to jastucice koje bi mjenjala valjda svaki sat..
Pokusala sam bez grudnjaka..nije islo..mokro..pa uzmi novu spavacicu pa presvuci..pa..bla..bla, al brate mili to mi je oduzimalo previse vremena, a svaka tisucinka spavanja je bila dragocjena.
Evo tek sad nakon 22mj dojenja ja sam se rijesila tih jastucica..
A nis..bus se navikla na grudnjak pa ces ko
jadranka605. :mrgreen:
U Hr nema, ali ima vanka - probaj naruciti lilly padz, silikonske "cvjetice", zalijepis ih na dojku i nista ne curi.
ja bi se po danu zakljucala u stanu i hodala gola jer nikad nebi naprala toliko majica, kad god bi mi navrlo mlijeko otrcim do lavandina pa se malo izdojim tek toliko. jastucice sam izbjegavala jer smo se mucili s gljivicama. prije spavanja sam se obavezno izdajala do kraja, bas sam se borila s mlijekom. sad skoro 3 mj nakon poroda uspostavila se ponuda-potraznja pa nemam potrebe za izdajanjem(tu i tamo), grudnjak i jastucice nosim kad nam netko dodje i kad idemo vani