Kakve papuče nose vaši klinici u školi? Ja sam mislila iskoristiti platnene tenisice koje smo nosili i zadnjih mjesec dana u vrtiću. Razlike cure, dečki?
Printable View
Kakve papuče nose vaši klinici u školi? Ja sam mislila iskoristiti platnene tenisice koje smo nosili i zadnjih mjesec dana u vrtiću. Razlike cure, dečki?
U našoj školi se ne nose papuče, osim u DB. Za to ćemo poslati Valekice.
Mi smo u prvom razredu imali Ciciban šlape (kao i u vrtiću).
meni je bitno da su lagane (da ne zauzimaju puno mjesta u torbi jer ih svaki dan nose), prozračne da mu se ne znoji noga i da se u njima ne skliže. Ostalo je na njemu :)
Zadnje je imao Frodo, ali sad ste me dobro sjetili da nam vjerojatno trebaju nove
U našoj su prošle godine prestali nositi papuče. :/
Lagane i udobne tenisice. Nitko ne inzistira baš na šlapama, bitno da je čisto tj. da u tome nije došla od doma.
ovakoCitiraj:
haligali prvotno napisa
s time da "slape" ostaju u skoli, na hodniku je garderoba tj. vjesalice i klupa za sjesti dok se oblace slape/cipele
Isto. Odahnula sam kad sam shvatila da ne mora imati one grozne crne šlape u kojima se kliže. Mrzila sam ih iz dna duše!Citiraj:
haligali prvotno napisa
mi smo danas kupili Valekice
Mi smo danas kupili roze Frodo papuče koje izgledaju ko sandalice,baš su slatke.Imaju kožnu tabanicu i anatomski uložak što mi je jako važno,jer moja Rejči ide u boravak i u njima će biti desetak sati dnevno.
Onih crnih,skliskih se i ja užasavam,ne samo da su totalno nezdrave za stopalo,već su i opasne zbog tog klizanja.(a i ružne su do bola)
Kakve su Valekice i pošto?
:/
Kod nas su "starke" zabranjene. Isključivo papuče.
Ko ima jeftinije taj je veći frajer.