Drage moje!
Mozete li mi preporuciti neku dobru socijalnu ginekologicu.Inace sam u N.Zagrebu...Ali da prima pacijente...
Da nije predaleko..Hvala vam,,,
Printable View
Drage moje!
Mozete li mi preporuciti neku dobru socijalnu ginekologicu.Inace sam u N.Zagrebu...Ali da prima pacijente...
Da nije predaleko..Hvala vam,,,
ja sam prijavljena kod dr. Ujević u (čini mi se) Sigetu ..
fenomenalna je, ali nisam sigurna da li je počela raditi, porodijski joj je pri kraju. Inače radi i u privatnoj poliklinici - ali je o domu zdralja kao soc.
mogu iskopati broj ak te zanima
U kojoj poliklinici? Ja sam se raspitivala u Sigetu ali dok nej nema ne prima pacijente zamjena... :(
u viliju
ali mislim da joj porodijski treba biti gotov uskoro pa će početi raditi i u d.zdravlja
idem idući tjedan do nje u viliju pa ju mogu pitati da ne govorim napamet
Da ne otvaram novu temu, nadam se će mi netko ovdje odgovoriti.
Pokušala sam doći do dr. Ujević u Sigetu, već odavno se želim kod nje prebaciti, mnogi ju fakat hvale, ali mi kažu da je na porodiljnom. :? Nisam htjela biti indiskretna na telefonu, pa ću vas pitati. Da nisu oni opet posvojili, ili ona možda rodila?
Ako ne uspijem do nje doći, ponavljam ruzino pitanje o preporuci ginekologa u Novom Zagrebu, iako nije nužno, može Kruge recimo. Trenutno sam kod Doke (tko ga zna, znat će zašto mu baš ne bih povjerila trudnoću).
Ajme cure, zar nitko nema ideju o dr. Martini Ujević?
Ili prijedlog dobrog ginekologa u NZ?
ja idem kod doktora marčete u d.z.dugave i on i njgov kolega u drugoj smjeni primaju pacijente tjekom cijele godine
Hvala ti, ali ja sam kod "kolege", dr. Doke. :/Citiraj:
malo janje prvotno napisa
ja idem kod doktora marčete u d.z.dugave i on i njgov kolega u drugoj smjeni primaju pacijente tjekom cijele godine
Ja sam na Krugama. Tamo su dva doktora (Wahid i Cadid ili tak nešt) i jedna doktorica (zaboravila sam kak se žena preziva) - kažu da je dobra..
Šiškica, a kak su ti doktori? Jel ti hoće odgovoriti na pitanja, hoće li te smatrati čudakinjom ak dođeš s predznanjem i sl.?
Jelka, zašto ne Doko? Ja sam drugu trudnoću išla k njemu i bila zadovoljna.
Ma znaš njega... :/Citiraj:
Frida prvotno napisa
Ne želim u ovoj trudnoći komplicirati, želim sve pojednostavniti, što bi s njim zapravo bilo upravo to, ali koliko je recimo "kvalitetan" u nečemu tako važnome kao što je čitanje uzv-a?
razumijem te ja sam isla kod doke kad je marčete bio na godišnjem dočekao me s križaljkom koju je ispunjavao dok sam ja brbljala kaj mi je. ni marčeta nije nista bolji ja sam privat pratila trudnocu i privat obavljam preglede
Jelka dr. Ujević je u Poliklinici Viliju, u Siget se čini se neće vraćati.
Ne znam za doktora u N.Zgb, ja idem i dalje kod nje jer je fenomenalna
Kod doktora Wahida sam i moram reći da je skroz ok.. Do sad sam ga uvjek mogla sve pitati, jako je smiren i strpljiv. .Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Ne naručuješ se , nego samo dođeš i predaš sestri knjižicu.. i uvjek brzo dođeš na red :D a to mi se jako sviđa..
ja sam kod dr. marčete, pažljiv, pristojan, ne komplicira, odgovori na postavljena pitanja. meni ok.Citiraj:
malo janje prvotno napisa
meni marceta je davao uputnice tek kad sam sama trazila jer sam znala da trebam kontrolirat urin radi bubrega i on je znao jer mu pise u kartonu i nije se sjetio
ja sam kod doktorice Kos u Sigetu i žena mi je super
Da li netko moze preporucit kojeg dobrog ginekologa-icu sa područja Istre ili Rijeke?
Inače sam iz Istre. Kako sam imala sam 1 spontani i 1 prijevremeni porod(posljedice najgore) sad moram priznati da sam prilično zabrinuta, a i puna nepovjerenja prema mojem postojećem doktoru. Molim vas za preporuke.
Prijavila sam se kod dr.Kos u Siget prošli tjedan i zanima me vaše mišljenje o dr. Ovo mi je prva trudnoća i svega me strah! Veselim se vašim savjetima i iskustvima