Čula sam da postoji kombinacija preparata Herbalife koji se mogu uzimati i za vrijeme dojenja a da ne dođe do smanjenja/nestanka mlijeka! Imate li takvih iskustava ili ste nešto čuli o tome? Unaprijed hvala za info!!!
Printable View
Čula sam da postoji kombinacija preparata Herbalife koji se mogu uzimati i za vrijeme dojenja a da ne dođe do smanjenja/nestanka mlijeka! Imate li takvih iskustava ili ste nešto čuli o tome? Unaprijed hvala za info!!!
Nisam uzimala HL ali uvalili su mi ljetos neke materijale, pa sam pročitala... uglavnom, ima preparata koji sadrže guaranu, to je jaki stimulans (slično kofeinu) i nikako ga ne bi smjela uzimati dok dojiš. Trebala bi dobro proći popis sastojaka s pedijatrom ili nekim drugim dr. koji se u to kuži.
Osim toga, dok dojiš ne bi smjela mršaviti više od 1-2 kg mjesečno, a to možeš i bez HL.
Trudnice i dojilje uzimaju F1, F2, F3, F4 i HERBALIFELINE, kao dodatak uobičajenoj prehrani. Hoćeš li mršaviti, ovisi isključivo o količini ostale hrane koju unosiš.
Ako se bojiš debljanja (jer uz tvoje normalno jedenje+HL možeš se udebljati), izbaci neke nezdravije, rafinirane namirnice koje možda inače pojedeš, u korist HL.
teško da postoji sastojak koji može utjecati na količinu mlijeka, ali moguće je da postoje sastojci koji bi putem mlijeka mogli naškoditi bebi.Citiraj:
Lovanna prvotno napisa
prije bilo kakvog trošenja nepoznatih preparata ili namirnica, raspitaj se o sastojcima i njihovu utjecaju na dojenče.
Ispričavam se na OT ali svi mi imamo pristup web str Herbalife i zbilja nam ne trebaju reklame na forumu...
hvala
uostalom apri je već napisala da se treba raspitati,ne vidim pametovanje s njene strane već savjetovanje!!