pliz help - crvenilo po grudima
(prvi put pisem na forumu, pa se nadam da sam dobro napravila, ako ne- admini ispravite :) )
drage iskusne mame, ako imate iskustva ili savjet - pomagajte: po obje cice vec danima mi je jako crvenilo. nema veze s mastitisom jer ne boli na dodir, nema nikakvih kvrzica ni slicno vec samo lagano svrbi. pojavilo se prije nekoliko dana za velikih vrucina, samo s donje strane i sad se vec prosirilo.izgledakao neka opasna kozna bolest, pa sam vec u panici. nasli smo na webu da bi mozda mogla biti neka gljivic ili slicno oja se javlja zbog znoja. tusirala se ja, non stop brisala znoj, ali eto :cry:
danas idemo na redoviti pregled kod pedijatrice (moj bebac ima mjesec dana i s papanjem je sve ok; cini se da mu to ne smeta iako je zadnja dva dana nesto nervozan i tesko pada u dublji san). najvise me brine da ne bi bilo problema s dojenjem kada to napokon pocnem lijeciti...
planiram i ginekologu, pa se nadam da ce netko od ta dva lijecnika pomoci. krajnji izlaz je dermatolog. no, ako netko ima sicna iskustva, javite.
puno hvala :D