evo, mi ćemo upisati zaru ove godine na ples i/ili lutkarsku - još uvijek smo u premišljanjima i dogovaranjima.
ima li vas još novih?
ili starih polaznika, kakva su iskustva?
Printable View
evo, mi ćemo upisati zaru ove godine na ples i/ili lutkarsku - još uvijek smo u premišljanjima i dogovaranjima.
ima li vas još novih?
ili starih polaznika, kakva su iskustva?
super da si otvorila ovaj topic, kad su upisi i od koliko godina se može krenuti na grupe?
baš sam jučer vidu pričala o njihovoj dramskoj /išla sam ko klinka, bilo je genijalno/ i jako se zainteresirao...ma rođen je za glumatanje :roll:
Za klince od 4 godine imaš samo ples, lutkarski je od 5 godina. I ja ću Luciju upisati. O ZKM sam čula sve najbolje. Možda da požuriš.
mislim da je dramska za školarce, a vodi ju moja frendica :D
tu pogledaj
kaj misliš da postoji šansa da ne upadnemo :shock:Citiraj:
Joe prvotno napisa
ja sam prošle godine razmišljala o lutkarskoj, ali je u vrtiću bilo aktivnosti pa mi se činilo dovoljno
sad sam ponovo u razmišljanjima ;) , isto za lutkarsku, ritmiku obično organiziraju u vrtiću
nama to nije u kvartu :mrgreen: , pa sam u dilemi da li ćemo izdržati cijelu godinu :?
mi ćemo pokušati na ritmiku ako je prime jer još nema 4.
Evo ja sad upisala Luciju, jedna grupa je popunjena. Vjerujem da ćeš naći mjesto ali nemoj čekati zadnji dan. :)Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
moja starija će ići na ritmiku
htjela sam i malu ugurati, al ne može, tek iduće godine (sad će imati 3)
idem popodne. ne treba zara ići sa mnom?
Ne treba. Trebaš samo ti i 150 kuna.
cool
ići ću onda
mi smo se ipak upisali u plesnu školu tala i jako nam se dopala opuštena i nepretenciozna atmosfera. u zekaemu je donja granica 4 godina pa nas nisu htjeli.krećemo u ponedjeljak.
super! baš dobro da netko prima i manje klince. navodno ih primaju i na ribnjaku ali to nam je malo van ruke.
mi se upisali u zadnji čas :shock:
naša grupa ide srijedom i subotom
Super da ste stigle! Mi smo utorkom i petkom, a ja se veselim kao da ja idem :)
I mi smo utorak i petak.
Nisam pitala što treba donjeti 1.x, trenirku, tenisice, baletanke?
Zna li tko?
ni ja :lol:
ja sam mislila samo trenirka i bose nogice/ čarapice :?
Sad mi se odmotava film, mislim da smo bile jučer skupa Lutonjice, imala si bebu u marami?
pa da, u žutonarančastoj marami, oko 6, pol 7. zara je imala neke životinje sa sobom pa se tamo igrala s jednom curicom :)
upisali se, pon i četv.
mi ćemo donijeti triko za vježbanje i papučice, tak nosi i frendica koja već odprije ide
:/
ja se nadala da tu neće biti trikoa - zara fakat nije tip za triko. pa valjda smije bit u trenirci i bosa, ako se u tome ugodnije osjeća?
pa nemam pojma, nije ni moja tip za triko jer jedva stane u isti :roll: možda i taice i majica, mislim da je to ok, pitat ću mamu od frendice kak su djeca dolazila
ma da, jedno je ako dijete sanja o trikou i balerinkama, ali moje ne sanja o tome :lol: jedino ako počne sanjati nakon što krene i bude okružena istima
bumo vidli
veli frendica čija mala je s Lucijom u grupi da su rekli da dofuramo majice, kratke hlače i sokne, valjda da ljudi ne nakupuju krivu opremu. Lucija će biti razočarana, ona pojam plesa i haljine, naravno roze :roll: , ne razdvaja.
:DCitiraj:
dofuramo majice, kratke hlače i sokne,
tome sam se i nadala!
zapravo, jedan od razloga što smo izabrali zekaem jest taj što smo se nadali da tamo nema balerina i princeza spike (bar ne da su "obavezne"), jer zara nit je takav tip cure, nit ples doživljava kao nešto za princeze - njoj je fakat važan sam pokret i govor tijela, a ne popratne stvari
[quote="Lutonjica jer zara nit je takav tip cure, nit ples doživljava kao nešto za princeze - njoj je fakat važan sam pokret i govor tijela, a ne popratne stvari[/quote]
Blago tebi. Kod nas je skroz obrnuto.
ma zato sam i tražila nešto "pravo". ima hrpa plesnih grupa, ali to nije ono što nas zanima. bilo bi mi puno lakše upisat ju u najbližu skupinu u kojoj se vrte kao balerine u trikoićima. ali eto
evo pitala sam mamu od frendice - sve cure u njihovoj prošlogodišnjoj grupi su imale trikoiće i papučice, ev. sokne (neke su imale i til suknjice i sl :roll: )
možda to ovisi i od voditelja grupe, ne znam
meni se čini da moja curka od 5 g. to zaista još ne može doživjeti drugačije nego kao igru, pogotovo ne kao umjetnost i neznamštoveć, pa joj onda to kroz igru i prezentiram, a koliko čujem to je i pristup pedagoga u ZeKaEmu - to u našem slučaju podrazumijeva i druženje i igranje sa najboljom frendicom na ritmici, pa tako i nošenje opreme koju i frendica nosi itd. dok je ona sama po sebi za sad prilično indiferentna prema trikou. Što se tiče princeza, moje obje curke su orijentirane isključivo na životinje i niti jednu lutku nemaju, na moju žalost osim moje Barbike i Kena iz 80ineke
ma meni je bitno da roza triko i suknjica od tila nisu obavezni. pa ako netko želi biti balerina, može. a ako netko želi biti ratnica, može;)
što se igre tiče, u potpunosti se slažem.
my point je bio u tome da se na većini dječjih plesnih grupa igra igra "mi smo princeze u rozim trikoićima", a ja bih radije igru "zabavimo se i otkrijmo što sve možemo biti" - što mi se čini da je slučaj u zekaemu
I mi! I mi! Jučer sam princezu upisala.Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
Poslije smo u TL kupili ljubičaste šlapice za ples, jedva čekam :)
http://www.tala.hr/?site_id=41&page_id=93
u koju grupe ste se upisali u Tali? plesnu igraonicu?koliko to košta i u koje je vrijeme
Upisali smo je u DJECA1, to je valjda kao ta igraonica.
Termin je ponedjeljak i četvrtak od 1845-1930, 160 kn mjesečno.
Paci, zasto :roll: ?
Kao mama geekusa koja je nekim neshvatljivim genetskim putevima sa tatom geekom dobila punokrvnu ljubiteljicu Barbika, svega rozog, suknjica od tila, ponija i sl. zahtijevam dostojanstveni suzivot za sve princeze u suknjicama od tila! :P
hear hear!Citiraj:
deedee prvotno napisa
:predaja: pred suknjicama od tila!Citiraj:
deedee prvotno napisa
Cujte, pa nije ni meni lako. :)
:lol: