Informatika i hrpa CD-a i DVD-a za druge predmete
Prvo sam se iznenadila kad sam danas dosla po omote u knjizaru i uz omote dobila i popis knjiga (sto u skoli nisam :/ ) i vidjela da prvi razredi imaju informatiku... jupi...! :D
Kaj imaju svi informatku???
Drugo sto me iznenadilo je velika kolicina CDa
Uz njemacki npr. ide udzenik s video DVD-om te radna biljeznica s dva audio CDa
Glazbeni ima udzbenik s 2 CDa
Te gore spomunta informatika isto udzbenik s CDom
o.k. mi imamo doma komp
ali znam da dosta djece tog uzrasta bas i nema
kako ce oni koristiti te CDe???
Re: Informatika i hrpa CD-a i DVD-a za druge predmete
Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Nemaju.
U nekim udžbeničkim kompletima nalaze se i knjige za informatiku, ali to ne znači da će ju učenici i imati. Možda na vašoj školi da, nemoj me krivo skužiti, ali ne na svim školama.
U našoj školi su prvašići dobili knjige za informatiku, ali ju neće imati.
Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Nemaju.
U nekim udžbeničkim kompletima nalaze se i knjige za informatiku, ali to ne znači da će ju učenici i imati. Možda na vašoj školi da, nemoj me krivo skužiti, ali ne na svim školama.
U našoj školi su prvašići dobili knjige za informatiku, ali ju neće imati.
:? :?
stvarno SVASTA :sick:
Citiraj:
Mukica prvotno napisa
o.k. mi imamo doma komp
ali znam da dosta djece tog uzrasta bas i nema
kako ce oni koristiti te CDe???
ovo je i meni prostrujalo kroz glavu kad sam vidjela s kojim je žarom Laura presluša(va)la i ispregledala svoje CD-ove. to definitivno nije materijal koji će učitelji/ce moći koristiti u nastavi zbog pomanjkanja opreme i vremena (osim glazbenih sadržaja, ali onda nije ni potrebno da svako dijete ima svoj primjerak, ne?)
u našoj školi informatike nema, ali u učionici imaju PC. hoće li se koristiti i u koje svrhe, ne znamo još, ali čini mi se da je učiteljica informatički pismena i to me veseli.