Moramo donjet sutra u skolu
Sapun i rucnik
Necu bankrotirat. Ni propast za tih par kuna, nit ista. Al bas me to nervira. Eto.
Printable View
Moramo donjet sutra u skolu
Sapun i rucnik
Necu bankrotirat. Ni propast za tih par kuna, nit ista. Al bas me to nervira. Eto.
I mi, papirnate ručnike, maramice i tekući sapun.Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Ne bi smjeli to tražiti od nas, ali ipak traže...
i mi smo to morali.Citiraj:
Mukica prvotno napisa
davne `74.
i čašu.
zašto ti to smeta?
meni je draže da dijete nosi od kuće svoj ručničić, nego da stihijski potežu deset listova papirnatih ručnika, kad se svi toliko borimo za ekološku svijest kod malih.
Mi moramo slati sapun i ručnik kada imaju tjelesni, a inače redari (2 djece) nose tekući sapun i role papira. Mislim da to nije neki izdatak jer je dijete u toku godine 2-3 puta redar, a draže mi je da ima sapun i rolu da obriše ruke nego da pere ruke bez sapuna i briše se u hlače jer škole ne dobivaju toliko papira koliko djeci treba.
mi nosimo čaše i role papira. nosili i u vrtiću i ne smeta me
ne nosimo u skolu nista.
ne nosimo nista
papir , a ja pošaljem i čaše
Ovako je i kod nas. Nosili smo i u vrtiću i mislim da bi barem to škola/vrtić trebala osigurati.Citiraj:
davorka prvotno napisa
Mi plaćamo 2kn mjesečno za papirnate ubruse (učiteljica će kupovati).
A dok je išla u vrtić, prve godine smo nosili ručnik. Međutim ti ručnici su češće bili na podu, nego na svom mjestu, pa smo na roditeljskom dogovorili da svaki roditelj mjesečno donese 4 role papira.
Tako da sam ja više za papir, a još je super što ga ne moram ja nositi, nego učiteljica vodi brigu o tome.
Sapun osigurava škola.
I mi smo morali donijeti po rolu papirnatih ručnika!
Drugo zasada ništa dok ne bude roditeljski sastanak!
Mi do 5. razreda smo nosili sapun, ručnik, plastične čaše, sok za razrjeđivanje i WC papir - jednom mjesečno. Učiteljica je rekla da je to dobro za djecu jer osim što im to sve stvarno treba, djeluje i odgojno (nije mi jasno kako to ali nije bitno). U 5. razredu prestali smo nositi, a tih stvari i dalje u školi nema...u WC-ima smrdi (išla sam par puta ponjušiti da se uvjerim). Grozno. Može li sanitarna inspekcija zatvoriti školu ako u njoj nema WC papira i sapuna?
Jučer na roditeljskom su nam rekli što bi sve još trebalo donijeti u školu ...između ostalog : tekući sapun, papirnate ručnike, wc papir i papirnate maramice jednom mjesečno. Iako doma ne koristimo ništa od toga osim naravno wc papira, donijet ću u školu jer mi je draže misliti da pere ruke sapunom nego nikako, da briše ruke papirnatim ručnikom a ne platnenim koji je ko zna koliko puta pao na pod i da imaju wc papir.
i mi moramo tekući sapun i papirnate ručnike. Morali smo i u vrtiću, smetalomi onda, smeta mi i sada...
Papirnate ručnike i plastične čaše. Meni je to OK.
zasto plasticne case?
vodu piju u kantini iz casa a ako su zedni, pa mogu iz ruke kao sto smo mi
i nismo se nikad brisali, same bi se ruke osusile
danasnji standardi su, uh.
jednom mi je ivar rekao da se nije mogao pokakiti u skoli, a bilo mu je sila, jer nije bilo wc papira. ja sam posla i pitala uciteljicu mozemo li mi pomoci skoli tako da donosimo, ali ispalo je da je to stvarno bilo tako samo tog trena kad je njemu trebalo, a bio je jadnik tek na pocetku skolovanja i nije se usudio prosetati do wc-a na drugom katu niit pitati uciteljicu da mu ona da maramicu.
Umivaonici su dosta visoki za ove male piceke i oni još ne znaju piti iz ruke. Moj M. je gadljivo dijete i zbog toga bi se moglo dogoditi da uopće ne pije.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
U našoj školi isto ima WC-papira i ručnika u WC-u, ali učiteljica je zamolila da ipak donesemo, jer ako slučajno ponestane u njihovom Wc-u, oni neće ići tražiti na drugi kat. Osim toga, potrebno im je i za likovni odgoj, brisanje ruku, klupa, kistova...
Meni je OK da mu mogu olakšati život u školi. U torbu sam mu spakirala i vlažne maramice, tak' da mi bude opremljen.
Plastične čaše za sokić, koji si rade u produženom boravku nakon ručka.
Vodu imaju samo u WC, koji smrde kao što sam napisala. Mene je kada je krenuo u školu bilo jaaako strah da mi dijete ne bu žedno, pa bih mu u torbu s knjigama obavezno stavljala vodu u plastičnoj bočici za piti. MM je uvijek govorio da ga spremam kao da ide u pustinju, a ne u školu.
Nas nisu žicali ništa i u wc ima i papira i ručnika i sapuna i wc ne smrdi.Bravo za školu Antuna Augustinčića u Zaprešiću :D
I ja sam u strahu da mi kći ne bude žedna stavljala joj bocu Jane u torbu,ispalo je da nisam trebala,jer su dobivali i čaj i mlijeko i cedevitu,te vodu u školi,moram priznati da sam ugodno iznenađena :)
ivar nosi bocu jane kad je vruce jer su tada skoro cijelo vrijeme boravka vani
e, nas jucer isto zamolili za papirnate salvete
I ja sam stavila bocu jane jučer jer volim da pije dosta tekućine naročito vode iako je protiv mojih uvjerenja kupovati voduCitiraj:
ivarica prvotno napisa