moje su cure tri i pol mjeseca i jedu šest puta dnevno pa me zanima kad se obroci počinju povečavati količinski a rijediti vremenski?(pazi mene koje pitanje)ili je to individualno od djeteta do djeteta?zaboravila sam reći da smo na umjetnoj hrani.
Printable View
moje su cure tri i pol mjeseca i jedu šest puta dnevno pa me zanima kad se obroci počinju povečavati količinski a rijediti vremenski?(pazi mene koje pitanje)ili je to individualno od djeteta do djeteta?zaboravila sam reći da smo na umjetnoj hrani.
Moje sad jedu već duže oko 100ml. Znam to jer imam vagu pa sam ih vagal prije podoja i poslije. Inače dojim +2obroka adaptirano.
Što se dojenja tiče nije to baš uvijek 100, češće 70-80ml. Ali zato imamo još uvijekj 7-8 hranjenja.
Probala sam im povećati par puta količinu adapt pa smo imali rigoleto.
Cicu izbace kad su site i nema šanse da ih natjeram da još sišu.
Meni se čini da je to mala količina ali lijepo napredujemo. Evo baš smo prešli 5kg.
Koliko tvoje jedu?
Duška, izdrži.
Mi smo prešli godinu pa papamo 4 obroka na žlicu + 3 cicanja (više za uspavljivanje, ali ipak) i plus noćni podoji kad se bude.
Nema ti se smisla nervirati oko toga, prati njihov ritam pa kako bude. Neće tako vječno... :lol: Znam da cijeli dan ide na hranjenje i presvlačenje guza, no što ćeš? Još malo pa ćeš ih loviti po cijelom stanu ili ulici, pa onda priče, crtići, bicikli, sto pitanja u minuti...
moj ivano jede oko 100 ml svaka 2-3 sata!naravno nemože uvjek baš 100ml, nekad 110 nekad 80-90!uglavnom svaka 2-3 sata jede!ki bumbar je!! :)
mislim da ima sada oko (a možda i više) 4,500gr!!
eto ne stigoh prije odgovoriti.moje curke jedu 100ml u prosjeku svakih 3,5 do 4 h,što će reći 6 obroka dnevno.dnevni ritam hranjenja još nemamo a u zadnje vrijeme se noći bude oko 2,3 pa oko 6,7.sad su 3,5 mjeseci stare i prešle su 6kg.prije su po noću spavale duže ali već mjesec dana jedu istu količinu mlijeka pa im sad kraće treje jer su veće(pretpostavljam da se zato ranije bude).
u svakom slučaju lakše mi je kad vidim da nisam sama u svojim brigama.