Idu moji osmaši i još 2 razreda!
Sva sam na iglama ,a nije mi ovo prvi put da ne znam što me čeka!
Ako imate još koji savjet za mene ,pucajte!
A i malo dobrih vibri ne bi škodilo....
Printable View
Idu moji osmaši i još 2 razreda!
Sva sam na iglama ,a nije mi ovo prvi put da ne znam što me čeka!
Ako imate još koji savjet za mene ,pucajte!
A i malo dobrih vibri ne bi škodilo....
~~~~~~~~~~~~~~~~~don´t worry, be happy~~~~
pa kud vec u prvom tjednu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo vibre
A ništa draga, pazi kaj radiš :mrgreen: .
Pa neće ti biti loše :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nek su samo svi zivi i zdravi...a i ti da se vratis ziva i zdrava 8)
a gdje idete?
Pa tek je škola počela. Kud već sad idete?
idemo u biograd
4 dana
a ja sam napravila veliku grešku prema SVOM djetetu jer u čitavoj strci oko njegovog početka vrtića, posla koji je počeo turbulentno jer mi se oš obnavlja nisam s njim razgovarala o tome :(
trebali smo ići neposredno prije poč. šk. godine, no eto....
sretna vam put i uzivajte
sretan put maria71
i ja bi ti rekla da uživaš, 2 dana će proći u vikendu, klinac neće ni primjetit da te nema, bit će muški vikend, još 2 dana i ti si doma
nemoj biti kao ja, odbila sam wellness vikend u Opatiji, kako ću 2 dana bez djeteta, mada sam joj uredno najavila i mada su ona i tata napravili plan za vikend
samo se nemoj napiti :mrgreen:
od muke :lol:
a70v nije ovo prvo odvajanje,ali je najduže.... :(
išla sam na neke seminare, totalno neuzbudljive i dosadne gdje je jedino sport bio izbjegavanje dosadnih kolega/ica iza ručka i večere....
imam dobar razred,pristali su da se djele u busevima, napravili smo popis po sobama,isprintala sam im popis garderobe, pokupila izjave roditelja o bolestima i alergijama, dobila pristanak roditelja da će doći po njih ako naprave određene prijestupe,pokupila brojeve roditelja i njihove brojeve, kupila karticu samo za to, neki žnj 092 broj,što još da napravim ?
eh da zabranila slušanje narodnjaka u busu
uplatiš TM i klincu sobu u Biogradu :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
ozbiljno, fakat si organizirana, voljela bi da vodiš i moje dijete jednog dana na izlet
:DCitiraj:
maria71 prvotno napisa
sve si napravila...
sretan put i bez nervoze
uzivaj zajedno sa ucenicima... :heart:
Arkana :heart:
uf jedva čekam utorak navečer
Sretan put!!! :love:
I ja! Super si ti to sve organizirala! :naklon:Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Sretan put i uživaj! :bye:
Eh tek sad vidim ovaj topic,Maria je već na moru
U principu si napravila sve što treba!Valjda će vas vrijeme poslužiti!
A ja se nekako pretplatila na te maturalce,prvo sam pretprošle godine vodila svoje sedmaše na maturalno,pa sam prošle bila pratnja....pa ove opet ko za vraga dobila sedmaše u razredništvo...znači maturalac mi ne gine.
Ja sam još napravila poseban popis ,na jednom brojevi moba roditelja, na jednom brojevi moba od svih klinaca.
E da,skužila sam da svaki put moram imati priručnu ljekarnu koja se sastoji od Lupoceta/Lekadola Neofena zlu ne trebalo,Dramine,flasteri 2 paketa,zavoji i gaze,bočicu maslinovog(ježevi-ovo mi je stvarno trebalo),alkohol,pinceta,škarice.... :/
Ako su ponijeli lijekove,bili su kod mene i ja sam kontrolirala uzimanje.
Jedna mala je uzimala antibiotike pa sam navila alarm na mobu da ne zaboravimo.
Ovo da lijekovi stoje kod mene sam odlučila nakon što sam šokirano primjetila kod jedne djevojčice tablu Xanaxa :shock: koje su joj dali roditelji za "slučaj"stresnih situacija.
Ja sam ti zaboravila reći da se javiš ako skrenete na izlet do Zadra. Sad si već vjerojatno na putu...
ajmemajkomilaCitiraj:
ronin prvotno napisa
si ih poslje pitala jel su oni normalni????
koga da pitam?
mama je nju i brata ostavila kao malu djecu,tata koji radi kao zaštitar non stop putuje,alarmirala sam pedagoške službe da ga dovuku na informacije JEDNOM u toku cijele školske godine,živi sa starom bakom i dedom koji i ne znaju što im unuka radi,a mala mi je rekla da joj je Xanaxe dala baka da si popije kad je uhvati njena "histerija"
svejedno sam nazvala baku,ko da zidu pričam.stara nije kužila što je loše napravila.
Onda sam odlučila pomoći najbolje kako ja mogu
jednom tjednu sam malu dovlačila kod sebe doma na sok i kolače i razgovarale,razgovarale,fakat mi se otvorila
Rekla mi je jednom da bi voljela da je nema,jer nitko ne bi primjetio
Također mi je jednom došla sa povezanom rukom.Ja je pitam što se desilo,a ona kaže:Malo sam se porezala.
Pitam:kako?Ona kaže:porezala sam si žilu ali ne jako.
Smrzla sam se.Bilo mi je jasno da je to poziv u pomoć i da to prelazi granicu moje kompetencije dobroj volji unatoč.
Poslala sam je psihologinji uz dogovor da me može nazvati na mob ako bude imala kakvu kriznu situaciju i ja ću joj isti tren pomoći,da ne pije tablete i radi kojekakve gluposti.
I to je fakat funkcioniralo.Često me tražila pomoć,tokom cijelog osmog razreda.
Prije završetka školske godine zove ona mene jednu nedjelju popodne i kaže mi:Profesorice ja sam jučer nekaj napravila.
Meni već mrak pada na oči jer znam da niš dobro ne slijedi i pitam, je o čemu se radi.
kaže da se protekle večeri napila i spavala sa bivšim(???)dečkom bez zaštite,a da je u sredini ciklusa i da ju je strah.
Uz cijelu tiradu o samopoštovanju i odgovornosti ipak sam joj rekla da mi je drago da mi se obratila,ali sam vidjela da treba konkretnu pomoć.
Nazvala sam ginekologinju u Domu zdravlja i poslala malu na pregled i po "pill after" i tako je to završilo.
Upisala je srednju grafičku,javila mi se ljetos.
Evo baš mi je prije par dana poslala poruku da mi zaželi sretan početak školske godine i da mi kaže kako je u učeničkom domu i da joj je lijepo.
A ne znam,bojim se za tu malu. :/
ronin :naklon:
ronin, svaka čast :heart: :love:
I am back
dobila nadimak Judge Dredd
svi na broju, sutra ponovo u školu
svima :love:
i? jesi im dala slušat narodnjake? :mrgreen:
ja bi markirala ekskurziju bez toga.... :P
ne. imali svoje mp3 uređaje.a kada je bura derala danas na Velebitu, puštali smo lagane dalmatinske pjesme i svi su pozaspali.....
drago mi je da je sve proslo u redu :love: