U subotu, 15.09.2007. od 10 - 13 sati biti će pregled autosjedalica u Zagrebu.
Ponovo smo na starom mjestu, ispred zgrade MUP-a, Heinzelova 98, na križanju Heinzelova - autoput.
Svi ste pozvani da dođete s uputama i djecom :)
Printable View
U subotu, 15.09.2007. od 10 - 13 sati biti će pregled autosjedalica u Zagrebu.
Ponovo smo na starom mjestu, ispred zgrade MUP-a, Heinzelova 98, na križanju Heinzelova - autoput.
Svi ste pozvani da dođete s uputama i djecom :)
:D
uputama o korištenju djece!!! :lol:Citiraj:
daddycool prvotno napisa
molim moderatora da obriše post ove provokatorice :mrgreen:Citiraj:
bucka prvotno napisa
Ja bez djeteta ne mogu taman i da hoću :mrgreen:
jana samo ti dođi.Citiraj:
jana prvotno napisa
uvijek bude nekoliko trudnica i/ili tata kojima beba tek treba stići. dođu sa autosjedalicom da im je namjestimo i pokažemo kako izgleda pravilno namještena AS i ispričamo im kako pravilno zavezati bebu kada ide na svoju prvu voznju. od rodilista prema doma. a naravno i za dalje ;)
Hvala Inesica :*
Nadam se da dolazimo. Nije nam baš usput, ali obaviti ćemo si još neke stvarčice po Zagrebu, kad smo već tamo :mrgreen:
ohoho...ovo će bit moj treći pokušaj dolaska...možda urodi plodom, pa po onoj treća sreća...ne bu padala kiša? recite mi da ne bu... :mrgreen:
Doći će i moja seka, ako prije ne rodi :)
nama je svejedno, mi ti ko poštari radimo po svim vremenskim uvjetima.Citiraj:
petarpan prvotno napisa
tako da ako vidite i prolom oblaka, ne sumnjajte da smo mi u Heinzelovoj ;)
da li ima smisla da i ja dolazim :? , naime imam roemerov duo plus i maxi cosi cavbrio fix, dakle ja sam isofix djevojka :mrgreen: . ono sto je meni cudno je maxi cosijev sistem s nogom, valjda sam se navikla na roemerov. nikad nisam sigurna da li je ta noga dobro namjestena. za roemera sam vec bila i sve je bilo za 5. cure su bile super, narocito nika koja je usprkos kisi imala volje sve to dobro pregledati :*
Upravo smo namontirali našu AS i čini mi se da dosta čvrsto stoji, ali me muči onaj kut od 45 stupnjeva :/
Dakle, dolazimo sutra sigurno :mrgreen:
super sto cete doci :DCitiraj:
jana prvotno napisa
ponesite sa sobom 1-2 rucnika ili neku dekicu koju ne koristite cesto ili ne namjeravate koristiti ;)
provjereno, bili su tamo... :lol:Citiraj:
daddycool prvotno napisa
Prava vještica, sve vidi - sve zna :mrgreen:
moram priznat da izgledaš drukčije od avatara... :lol: :lol:Citiraj:
kloklo prvotno napisa
Ble, meni nisu htjele montirati AS na motor... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
valjda su skužili da komad kojeg bi ti povezao, ne stane unutra :mrgreen:Citiraj:
MMoover prvotno napisa
pa sto ne kaze koji si?! :mrgreen:Citiraj:
MMoover prvotno napisa
moja "treća sreća" i jopet ne upali....sad čekam novu...jednom ću valjda doć... :/
:mrgreen:Citiraj:
jana prvotno napisa
i ti izgledaš drukčije od avatara :mrgreen:
U...da...nisam to ja :roll:Citiraj:
tweety prvotno napisa
Moram pohvaliti pregled AS...ja sam zaista oduševljena! :D
I toplo preporučam svima koji misle da su dobro montirali svoju AS, a nisu ziher. Jer neovisno o samoj montaži AS, čuje se tamo puno dobrih savjeta.
Evo mi smo potegnuli čak iz Bjelovara samo radi toga :roll:
Svaka čast ljudi :love:
da li se otprilike zna kad će biti idući pregled?
:?
kako sada stvari stoje, biti će 10.11. ali u POPODNEVNIM satima
motrite portal i sve će biti na vrijeme objavljeno
i da, svejedno ti nećemo montirati sjedalicu na motor ;)
Ah, bedara... a baš sam mislio pitat jel se isplati stavljat 0-9kg ili da odmah stavim 9-18... :mrgreen: sin mi ima 8.8kg, do 10.11. će valjda preći 9kg... :mrgreen:Citiraj:
daddycool prvotno napisa