Zanima me dali igdje mogu nabaviti boje za odjeću, ali ne da obojim kompletan materijal, već da po njemu crtam, a da se ne opere sa robe?
Imam jednu prekrasnu maramu, jednobojnu, pa bi je malo "začinila" slikama i crtežima...
Printable View
Zanima me dali igdje mogu nabaviti boje za odjeću, ali ne da obojim kompletan materijal, već da po njemu crtam, a da se ne opere sa robe?
Imam jednu prekrasnu maramu, jednobojnu, pa bi je malo "začinila" slikama i crtežima...
Imaš u Chemacu u Vukovarskoj velik izbor boja i kontur pasta za crtanje po tkaninama.
Taj Chemaco je u Zagrebu, ne znam da li ima takav hoby art dućan u Šibeniku. Znam da ovaj ima svoju internet stranicu i da primaju narudžbe i šalju robu poštom, pa bi možda mogla naručiti od njih to.
Khm...bi ja, al daleko mi Zagreb grad...
Možda neka firma koja posluje po Hrvatskoj...Šibenik, Split, možda Zadar....
Našla sam stranicu... :D
a jel netko možda ima iskustva s tim bojama?
Boja za tkanine ima jako različitih - od običnih, do onih koje se napuhuju i sl. Što god da odabereš, važno je samo da slijediš upute proizvođača i nema problema.
Oprosti, ne gledam od kud si. :oops: Mislim da možeš kupit preko neta pa ti pošalju. Ja sam kod njih kupovala većinom boje za odjeću za kompletno bojanje, ali znam curu koja slika na svili (i drugim tkaninama) i stalno kupuje boje kod njih. Jako je zadovoljna.
Pozdrav Šibeniku gradu
:)