Zanima me koliko ste se prije poroda počele otvarati? Ja sam dan od termina i niš :( . Samo uloživa.
Printable View
Zanima me koliko ste se prije poroda počele otvarati? Ja sam dan od termina i niš :( . Samo uloživa.
ne sekiraj se, tako je i kod mene bilo!...cak su me pustili u radaonu, kad sam bila tek 4cm otvorena - porod ipak prosao za manje od 4 sata!nista to ne mora znacit! :love:
Na pregledu prije carskog, dva dana nakon predviđenog termina, ni makac.
s prvim se nikako nisam otvarala, a s drugim sam se počela prerano otvarati. ne sekiraj se.
Ma ne sekiram se ja zbog toga nego ne bi da me frknu na inducirani. Još sam računala da mi termin nije sutra nego tek u nedjelju jer mi ciklus 31 dan u prosjeku traje. Zakaj to ne uzimaju u obzir kad gledaju u te svoje kalendariće?
tjedan 41+3, 21h-otvorena pola prsta, jaki trudovi, oko ponoci sluzni cep, ubrzo i vodenjak i otvorena 3 prsta, u radjaonici od 1:15h, rodila u 7:30h (bez dripa) bebu od 4400g. ali sam imala trudove za pop....it
ja sam sa puna 42 tjedna bila skroz zatvorena.
Na dan termina zatvorena totalno. Ostajem u bolnici (jer sam rodila u drugom gradu).
U srijedu u zoru počinju trudovi. U petak me pregledaju, 4 prsta otvorena, doktor ručno otvori još prst. Spuštam se u rađaonu oko 13:30. Za par sati skroz otvorena.
Rodila u subotu u 1:15.
UdavDave evo ista stvar kod mene, pa se i ja pitam hocu li na inducirani... :/
danas 40+4, cep izlazi na rate, ja tek uloziva
40+5, niš otvorena, niš uloživa, nikakav čep na vidiku. U ponoć me hvataju trudovi, ujutro u 7.15 rodila. Bez indukcije, bez dripa.
Honey, aj proslijedi tu karmu, ja bi baš tak nekak :)
2 dana prije termina i poroda samo uloživa, a na kraju sam jedva stigla do rađaone i odmah na stol jer sam se otvorila totalno :mrgreen:
Evo draga vibrica za tebe :)Citiraj:
UdavDave prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~
isto tako je bilo kod mene, još je komentirala doktorica :"pa vi ste još zacementirani, a prošao vam je termin"!ma ne brini! ja sam se počela otvarati kad su mi počeli trudovi( 7 dana poslije termina). po noći svaka dva sata lagani, ujutro od 10h jači a rodila sam PRIRODNO u 20 h. dakle nema smisla za otvaranjem na forsu :roll:
Evo, nakon što sam ophodala sve domove na sljemenu (od štrukle do štrukle, prek purice s mlincima :)), šetala potom popodne pse i na kraju uz divljački poklič "la lotta continua" odvukla dragog na vršenje svetih dužnosti, svečano objavljujem da sam, citiram, otvorena do glavice koja je MS u zdjelici...kaj god to MS značilo.
Dakle, nekakav pomak je tu. Je l' to znači da je detachment moment blizu ili, ko i obično, ne znači baš niš :? , jer je to sve individualno?
oba puta bila kod ginekologa dan prije, nimalo otvorena a sutradan rodila, stovise jako brzo...
UdavDave nebi te htjela bedirat ali ja sam imala takav nalaz punih tjedan dana. Prenjela sam 6 po uzv a 20 po zadnjoj mengi. Dan prije prst otvorena, sljedeci dan visoko prsnuce vodenjaka, voda polako curi, u 7 navecer otvorena 4 prsta, od trudova ni t. U 23.35 prvi trud, u 01.30 8 prstiju otvorena u 2.00 skroz otvorena i u 4.00 maleni vec lezi na mojim prsima.
Ja sam stigla u bolnicu otvorena 7 prstiju,babica kaze ti ces roditi za sat vremena...nakon sat vremena ponovo me pregledaju ja otvorena 4 prsta...dobila neki grc i zatvorilo se :( onda sam odlezala 15 sati dok se nisam otvorila ponovo i na kraju mali zapeo...carski.