Re: hiperehogeno crijevo :/
Citiraj:
ninochka prvotno napisa
ima li tko iskustva s tim? priču od yasmin sam pročitala
ustanovljeno je sa 18+1 i sve drugo na UZV-u je ok. i nuhalni i udovi i srce i mozak i trbuh..sve osim tog crijeva :/
nije da paničarim i mislim na najgore, al ne mogu biti baš posve mirna pa vas molim ako se netko susreo s tim čudom da mi kaže
I meni su u prvoj trudnoći dijagnosticirali hiperehogeno crijevo, poslali me na triple test, bila sva uplašena, a na kraju je sve bilo ok i danas imam zdravu trogodišnju curicu. Jedan stariji liječnik u Petrovoj je čak bio ljut što su me poslali na test, i pitao me koliko ima godina ta liječnica koja je na ultrazvuku očitala hiperehogeno crijevo. a liječnica je bila uistinu mlada i trebala se konzultirati s nekim starijim liječnikom, jer se vrlo često dogodi da ulztrazvuk pokaže puno krivih stvari i potrebno je veliko iskustvo da bi se on očitao kako treba. Ako je sve drugo ok, mislim da se nemaš razloga brinuti. Hiperehogeno crijevo se očituje kao nekakva rupa u crijevu, a to je vrlo lako tek zrak koji se nakupio u tom trenutku pregleda i već ga na sljedećem pregledu nema. :*