baš sam jadna, ljuta, razočarana.........
Pozdrav svima,
cure moje ja sam vam jako ljuta i razočarana. nikako da se uspijem naručiti kod dr. Baumana za konzultaciju.
Zvala sam na kraju 8. mjeseca, pa početkom 9. sestre su mi rekle neka zovem krajem 10. mjeseca. Zovem krajem 10. mjeseca, vele mi neka zovem početkom 10. mjeseca i evo zovem ja danas i vele mi neka nazovem krajem 10. početkom 11. pa će me onda naručiti jer u 10. mjesecu nema doktora. Malo sam već luda, ljuta i razočarana. što sada? praktički 3 mjeseca u čekanju i nazivanju.
jel da odem soc. ginekologu i tražim ga uputnicu za hormone i ostale pretrage, jer mi još to nije napravio?
vjerovale vi meni ili ne ali ja sam luda ko šiba!!!!!!!! :evil:
Re: baš sam jadna, ljuta, razočarana.........
Citiraj:
ivana2210 prvotno napisa
Pozdrav svima,
cure moje ja sam vam jako ljuta i razočarana. nikako da se uspijem naručiti kod dr. Baumana za konzultaciju.
Zvala sam na kraju 8. mjeseca, pa početkom 9. sestre su mi rekle neka zovem krajem 10. mjeseca. Zovem krajem 10. mjeseca, vele mi neka zovem početkom 10. mjeseca i evo zovem ja danas i vele mi neka nazovem krajem 10. početkom 11. pa će me onda naručiti jer u 10. mjesecu nema doktora. Malo sam već luda, ljuta i razočarana. što sada? praktički 3 mjeseca u čekanju i nazivanju.
jel da odem soc. ginekologu i tražim ga uputnicu za hormone i ostale pretrage, jer mi još to nije napravio?
vjerovale vi meni ili ne ali ja sam luda ko šiba!!!!!!!! :evil:
To ti tako ide, to ti je uobičajeno i očekivano - zato ja svima kažem - uz državno i paralelno privatno, ako si možete to priuštit, a pogotovo ako vam je preko 35.te. To ti se događa jer je cca 3x više parova koji trebaju godišnje MPO nego broja postupaka koji je odobren od strane HZZO-a, plus fali i doktora.
Odi kod socijalca i obavi te hormone dok čekaš. I smiri se, nisi jedina koja čeka. Ako ti je preko 35 počni se ogledavat i za drugo mjesto. Sretno!
Re: baš sam jadna, ljuta, razočarana.........
Na žalost , na SD se naručuje samo 1.radni dan u mjesecu. :(
To ti je stanje MPO u Hrvatskoj.
Pokušaj nazvati VV ili Petrovu, pa gdje prije dobiješ termin.
Ne znam koliko imaš godina i kakva ti je dijagnoza, no preporučujem zvanje na sve strane.
U međuvremenu možeš i tražiti uputnicu za hormone pa imati i taj nalaz kada dodeš na pregled. Uglavnom, od prvog pregleda pa do postupka prođe pola godine do godine dana. Možda je sada nešto bolja situacija na VV kod dr.A. Zovi , samo zovi...Sretno!
drage imam 24. godine, joj mislim da sam se zaletjela ........... čestitam dr. - u B. :love:
.... kao i uvijek vi me sve smirite :* , sada moram svom soc. giniću reći koje sve pretrage hoću napraviti, i ako se ne uspijem naručiti na SD otići ću k njemu privatno.