Zanima me gje bi mogla kupiti ili ako treba naručiti crvenu WC školjku , lavabo ituš kadu . Bila bi vam zahvalna kada bite mi pomogli .
Printable View
Zanima me gje bi mogla kupiti ili ako treba naručiti crvenu WC školjku , lavabo ituš kadu . Bila bi vam zahvalna kada bite mi pomogli .
neznam za Pulu...ali mislim da kod nas VIVA keramika ima u boji sanitarije... :)
daj molim te kad nabaviš stavi sliku....kad namontiraš, iskreno me zanima
kamikaza, jesi li kod nekoga vidjela crvene sanitarije i jesi li pitala kako se održavaju?
vjeruj mi, ne želiš...
I ja mislim isto. Mi u vikendici imamo tamno plave sanitarije..... majko moja svaka kap se vidi, ostaju one bele fleke od vode, mogao bi neko stalno brisati.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Jake boje su lepe ali ne i praktične.
(Izvini nisam ti pomogla, ali ako nisi ljubitelj briskanja razmisli....)
i mi imamo plave ... katastrofa ... svaka kap se vidi.
prijateljica ima zelene ... ista stvar.
kolegica roze ... za nijansu bolje.
i ja se slažem mama ima plavo - katasrofa, lavabo ne koristi, a kolegica smeđe, mrzi dan kad je to kupila,...Citiraj:
vissnja prvotno napisa
Još ih nisam vidjela nigdje,nego već duže vrijeme imam viziju o kupatilu sa žutim pločicama i crvenim sanitarijama . Šta se održavanja tiče imamo i sada nekakvu plavu boju pa je to več uhodana stvar .Citiraj:
apricot prvotno napisa
ma čak mi i nije samo stvar održavanja (uplatiš onaj premaz pa se voda ne zadržava), ali takve stvari samo u časopisima i u mašti izgledaju dobro: oni u psotoshopu napucaju visoki sjaj i sve je fino pospremljeno, bez detalja...
u stvarnosti bi to izgledalo prilično agresivno i, moram reći, prilično prljavo...
ako želiš postići mondrianovsku kupaonicu, možeš odabirom pločica (boja) postići fantastičan efekt (uz, ipak, bijele sanitarije)
a žena je samo pitala da joj kažete ako znate di ima za kupit...
u splitu znam ... u građe i u nine promozzione ...
mislim da ima u središnjoj istri jedan nabavljač takvih stvari..
Dali mislite na kleramiku Ivančić?Citiraj:
VIPmama prvotno napisa
a možda ženska ima tetu čistilicu, pa ju baš briga kakvo je za održavanje :mrgreen:
Pogledaj u Špini ili u onom čudu od zgrade preko puta Zena.
Ili u Virginu na Verudi, ali budi spremna odriješiti kesu... :mrgreen:
To u gluposti! Ko da se to nemože održavati bez dodatne ruke čistilice u kuči?Citiraj:
anki prvotno napisa
pa kako ko! ja npr, nisam u stanju. a nemam ni love za još jedan par ruku, tak da je kod mene vječno sve neuredno :mrgreen:
nisi upregla bubičenka ? :shock: :roll: :nope:
on je zadužen za izradu nereda
Konkretno ni ja nemam love za još jedan par ruku. Ali kad več preuređujemo dio kuće želim si prijuštiti takvo kupatilo, bez obzira na čišćenje. Smatram da je dobra organizacija pola posla.
meni baš djeluje ko picajzlast tip......ke grande mia greškaCitiraj:
anki prvotno napisa
slažem se.Citiraj:
kamikaza prvotno napisa
ja guram estetiku ispred funkcionalnosti. i onda psujem :mrgreen:
je, maraja, grande grande greška :nope:
ja ga zamišljala ko onu žemsku iz odreda za čistoču sa gumenim pufastim rukavicama
u desnici domestos na špric
u ljevici peruška
da se mene pita mi bi imali ćućavac, zaliješ kantom vode i sve 5
aaaaaaa čistoću
bar znam či ć
čučavac :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
ćućavac bi bio sisavac - ćućati=sisati
Sun, imaš pravo... kamikaza je samo tražila savjet gdje kupiti.
Ali možda nije imala priliku uživo vidjeti kako to izgleda nakon nekog vremena uporabe.
Ja jesam ;)
(dugačak mi interijerski staž)
a anki i maria... :shock:
ajde vas dvije lijepo na kavu dok bubi glanca zahod, a kamikazi pustite njezin topic. 8)
Ajme zbilja si kamikaza ! :lol: Sorry, ali morala sam. Mislim OK ionako treba čistiti i bijele sanitarije, ali ubit se od čišćenja ovih obojanih, ajme.Citiraj:
kamikaza prvotno napisa
Ova ideja o mondrianovskoj kupaonici se meni jako sviđa i baš sam neki dan razmišljala o tome kako bi to lijepo izgledalo, Apri pročitala si mi misli.
Kazuj brzo, kakav premaz ?Citiraj:
apricot prvotno napisa
nemaju to svi proizvođači sanitarija, znam da Willeroy and Boch imaju, a ja najviše s njima i radim.
To ti košta 500 kuna: nekakav premaz (tvornički) koji ti garantira da će voda kliziti i da se neće zadržavati na površini.
I stvarno jest tako!
koliko dugo? :mrgreen:
8) ima li neki premaz da i prljavština klizi i ne zadržava se na površini?
zauvijek valjda.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
nama traje 5 godina.
Fala :*Citiraj:
apricot prvotno napisa
Šta ćeš sto ljudi sto čudi. Gušti su gušti i ja od toga neću odustati.Citiraj:
Amelie32 prvotno napisa
vidjela sam jedino crveni stakleni lavabo s ogledalom u brico-u.
je, sad sam se i ja sjetila, staklen je
Volim ljude sa stavom. Kamikazo samo ti onda:"Banzaiiiiiiiii !", želim ti da ostvariš svoj naum. :klap:Citiraj:
kamikaza prvotno napisa
svatko neka bira svoju školjku !
NEKA CVIJETA TISUĆU CVIJETOVA ! pardon šarenih školjki :mrgreen:
ajd da se sad i ja malo prikrpam :mrgreen:
koje boje ormare staviti u crveno-bijelu kupaonu? kupaona je u potkrovlju i relativno je mala; pločice su ravne, sjajne intenzivno crvene (malo vuče na narandžastu) i bijele, s tim da je jedan red bijelih koji u sebi imaju reljefne krugove.
da li bijeli (s kojim se nemre fulat :roll: ) ili ić na neku opićenu kombinejšn tipa žuto?