Bokić!
da,da Stijena. moj mali miš bio samnom pa se pokakio pa sam ga išla premotati i ostala zadnja i tako ja čujem kako nisu ni spomenule najvažniju stvar, al vele čemu kad oni koji su trebali tih nema a higijena djece im je na nuli i meni je bilo :shock: , al ima nas svakakvih.
Nina tako isto i Kala reagira svaki put na slišalice i probala ja s tim setom pa niš i pitala ja našeg dr i veli on slušalice su hladne, ja sam joj nepoznat - što je i dobro, a uvijek imam gužvu pa se nemogu ja s njom poigrati kako bi htio da se ne uplaši. sad zadnji put kad smo bili bacala se po stolu pa je reko dr kad ide braco da povedem i nju pa da nije samo kad ona mora na pikicu. ali to je sve normalna reakcija.
mi još nismo bili kod frizera ipak je ona cura pa mama pušta kosu :mrgreen:
jutros me mačka ostavila pred vratima vrtića jer je vidjela da je klopa na stolu pa ode ona teti Canji, i veli teti: Dobo juto. kaj papač? pita ju teta: A gdje ti je mama šta si sama došla? - Da. :)
ja sam neki dan napisala kako mi je bilo što sam Kalu pustila k mami da prespava cijelu noć nisam oka sklopila i bilo mi je užasno teško, noćas me mali milon puta digla po vode 4 pele sam joj promjenila koje su bile krcate i bolje sam se naspavala nego kad je nema. jedina naša razdvojenost bila je kad sam išla roditi i to sad fakat vidim da sam se super pripremila i na to da ćemo duže ostati ( što i jesmo ) da ne padnem u depru. zato meni ovaj vrtić dobro dođe malo smo odvojene da se napune baterije al ipak ne previše koliko god da mi je ponekad s njom teško.