što napraviti?
radi se o "Movalis"-u na kojem izričito piše da nije za djecu ispod 15 godina (nesteroidni antireumatik)
Printable View
što napraviti?
radi se o "Movalis"-u na kojem izričito piše da nije za djecu ispod 15 godina (nesteroidni antireumatik)
zovi pedijatra. do utorka vjerojatno ne možeš zvati na Rebro, jer mislim da ne rade. :(
u utorak, ako nije kasno: Zavod za kliničku farmakologiju pa ih nazovi i pitaj
pedijatar se ne želi mješati u terapiju
čekam utorak
slican slucaj i mi imamao, l. uzima lijek za mjehur vec 2 godine na kojem izricito pise da ne smiju djeca -ditropan i detrusitol :roll:
prepisala ga je pedijatrica koja se bavi lijecenjem bolesti mjehura, ja se nadam da zna sto radi i mi ga uzimamo jer izbora nemamo :roll:
uz to joj dajem cvjetni prah neprestano u nadi da ce ocuvat jetrenu funkciju :/
A majko mila, nadam se da nismo pokusni kunići za Belupo, vani je čak zabranjen do 18 godina
Pogledaj npr. ovdje; čini se da se za liječenje reumatoidnog artritisa meloksikam koristi već kod dvogodišnjaka.
Da vidjela sam već to,hvala.
Vibre bubanom :love:
Poslali smo sada mejl Harjačeku i odmah nam je odgovorio... da je Movalis istestiran na djeci i da ga bez problema možemo davati.
Baš sam se iznenadila da nam je tako brzo odgovorio.
Ako ikad ovo slučajno pročita, HVALA.
Kaj bi ja rekla, :evil: ,u 8 mj smo bili na ljetovanju,bilo je sve ok dok mi mali nije dobio upali grla i temp.Otišli smo liječniku da to pogleda da se ne trebamo,možda, vratiti doma.Liječnica je pregledala i mali je imao jaku upalu grla i prepisala nam lupocet maxi flu šumeće tablete da otopimo u pola litre vode i damo malom da pije :shock: .Ja joj velim da mali ima 6mj kak budem ja to njemu davala kad je još tak mali,a ona je rekla da antibiotik neda da ona je liječnik i zna što radi.Taj maxi flu znam da inače koristi moja mala koja ima 9 god a ne mala beba koja cica i koja ne može od jedamput popiti pola litre tek.Niš mu nisam dala nego sam otišla drugom liječniku koji je ustanovio da mali ima i upalu uha pa nam prepisao antib.Pa sad budi pametan :/ ,katkad treba vjerovati sebi a ne slušati druge ili potražiti drugo mišljenje ;)
div prvotno napisa
I uvijek, uvijek vjerovati sebi.
:? gdje kome?Citiraj:
Poslali smo sada mejl Harjačeku i odmah nam je odgovorio
Imunologu iz Klaiceve koji nam je i propisao lijek