-
cucla?
Pisala sam vec kako se Vktor navali na cicu po nekoliko sati. Jucer od 4PM do 10 PM... Naravno da ne jede sve vrijeme...ali jede dovoljno, pelene su mokre i pokakane, on se vidljivo zaokruzuje :heart: itd
Zaspi na ciki, ali kad je izvucem, u roku od 5 minuta nastupa nevjerovatan plac. Ja vratim ciku - sve ok.
Recite mi da li bi cucla pomogla? Ili bi odmogla dojenju..? Nocu fino spava i nema drame. Ovi derneci se desavaju uvijek od kasnog popodneva do spavanja.
Da sutim i dojim ili da razmisljam i dalje o cucli?
-
draga ninet,
prvi su tjedni vrlo iscrpljujuci - roditeljima i bebi :)
duda bi mozda pomogla, a mozda i ne bi. ako razmisljas o iskljucivom dojenju, onda se duda nikako ne preporuca, a nikako ne u prvih 6-8 tjedana kad se tek uspostavlja ravnoteza u ponudi i potraznji mlijeka i uhodavate se i ti i malisa.
viktor ti je tako mali, normalno je da je nervozan kad te nema blizu i da mu je tvoja cica najveca utjeha na svijetu :) pokusaj se nekako organizirati da ti bar dio dana prodje s manje muke, da ga netko drugi malo nosa ili promijeni koju pelenu kako bi se ti mogla kasnije odmornija i raspolozenija posvetiti vecernjem derneku :)
-
Ma, to sam i htjela da cujem :)
Sutim i dojim!
:)
Hvala.
-
Draga Ninet, ko da sebe vidim u to vrijeme :D
Leo se zaista nije skidala s cice i ono fakat počneš misliti da će tako biti zauvijek...ali nevjerojatno je kako brzo vrijeme prolazi i skužiš da odjednom beba počne širiti horizonte i počinje kužiti da na ovom svijetu ima još puuuuno prekrasnih stvari osim cice koje vrijedi vidjeti, osjetiti, istražiti, pa dani bolnih nadraženih bradavica ostanu zauvijek za vama ;)
Uživaj u svom malom bebachu i samo si brij da sve dođe u svoje vrijeme, prirodno i polako, pa će se i on prestat baviti isključivo cicom kad za to dođe pravi čas :love:
Ljubi bebacha i niš ne brini, majka priroda zna kaj radi :love:
-
Pretekla si me u postanju, Ninet :)
-
ja svoga navikla na dudu i iako nije zbog toga bilo problema sa dojenjem ipak mi je zao. sad umjesto da odmaram kad mogu trcim njemu dodavat dudu jer je pljune pa ga ulovi bijes.
-
Isto je tako bilo i kod nas! Ali to se valjda mora proći! Dudu smo pokušali dati ali još je dan danas baš neće! Samo malo strpljenja, pa ima tek 3 tjedna.