-
Vinogradska ili Sv. Duh?
Termin mi je 22.12.2003. i po mjestu stanovanja pripadam na Sv. Duh, ali sam preglede obavljala u Vinogradskoj. Kako se bliži termin nikako da se odlučim u kojoj bi bolnici rodila. I jedna i druga su mi podjednako daleko tako da mi to nije bitno, pa molim pomoć u odabiru od onih koje su već rodile.
-
ma nema ti veze koliko je daleko
meni je SD najdalje na svijetu pa sam dvaput rodila tamo
vidi ostala iskustva, sto ti je vazno itd pa onda odluci
koliko mi se cini, nakon iskustva bilo cijeg u bilo kojem rodilistu to koliko je daleko od kuce je najmanje vazno
dok god SD bude jedino rodiliste u kojem je moguc 24 sata rooming in, drugo rodiliste za mene ne postoji :)
-
ja bila na Sv. Duhu prije 3 tjedna i sve je super. jedino nemaju stoliće niti tacne pa sam klopala nakon epiz. ko kosi toranj u Pisi jer nisam baš mogla sjesti!! :lol: to je jedina zamjerka..
-
Ja sam rodila u Vinogradskoj prije dva mjeseca, i jedina zamjerka je što su babice pred sam kraj bile dosta bezobrazne i nisu mi pustile muža unutra... :evil:
I iskren, mislim da ću slijedeći put odabrat drugu bolnicu koja ima rooming-in... :D
-
mislim da je netko tocno jednom napisao da je najveca razlika izmedju ovih rodilista u roomingu. SD ima, mozes cak i traziti 24 satni, a vinogradska nema. Pa ovisno koliko ti je to bitno mozes odabrati. Recimo, ako ti rooming nije bitan, vinogradska ima noviju radjaonu pa ti je mozda to argument.
osobno - SD, u danasnjim uvjetima bolnica u ZG, uvijek.
-
Moje iskustvo sa SD je super :D Ja bih opet tamo isla :D
-
Definitivno SD. Puno su liberalniji u svemu i mislim da puno prednjače pred ostalima. A ako slučajno dođe do carskog reza, na SD se daje spinalna aanestezija (dakle, paralizirana si od struka nadolje, budna za vrijeme operacije i možeš pratiti porod i odmah vidjeti bebu - naravno, paravan je ispred pa ne vidiš sve), a i puno je bolje za tvoj organizam, a zadnje što sam čula je da u Vinogradskoj još uvijek daju opću anesteziju. Također, na SD su prvi počeli primjenjivati epiduralnu i imaju najviše iskustva u tome tako da se danas već masa žena odlučuje za to olakšanje.