na odbrojavanju sam spomenula kbegicsi da
ja šmrkam do štoperice, tako mi je dr. rekao,...
ona smatra da treba i dalje - kako ostali?
Printable View
na odbrojavanju sam spomenula kbegicsi da
ja šmrkam do štoperice, tako mi je dr. rekao,...
ona smatra da treba i dalje - kako ostali?
Meni je uvijek bilo rečeno - do štoperice. Možda je kbgecsi na nekom posebnom protokolu zbog jakog PCOS-a, ovaj put su joj promijenili standardni protokol i dobila je manje stanica i kvalitetnije su nego inače.
Nisam rekla i dalje samo taj zadnji šmrk iza štoperice u 23,30 i onda više ne,i provjerila sam 100% ,ne razumijem čemu sada ovo , osjećam se napadnuto.Citiraj:
fjora prvotno napisa
I ne idem po standardnoj šabloni već je cijeli protokol napravljen po meni .
I ne znam zašto se moram stalno za nešto opravdavati pa šta je ovo sada :?
I kada već kritiziraš nije suprafakt već Suprefact
sorry kaj je tebi, mene zanima - smijem pitati?
inače ja sam imala takvu preporuku pa sam mislila da ti radiš nešto krivo pa sam te upozorila u najboljoj namjeri, ako je tebi dr. drugačije preporučio normalno da ćeš ti napraviti tako,...
a joj kbegicsi uopće nije izgledalo da neko napada i kritizira
sva sreća drugi su razumjeli pitanje i uz moju pogrešku, mogu moderatorice ispraviti da ti ne bode očiCitiraj:
kbegicsi prvotno napisa
ja šmrkam od 1.dana
(pročitala sam da je i taj dan 1. upitan: neke cure imaju informaciju da se broji od 22 navečer kao idući, neki od 20 sati , a meni se broji od 18 sati kao idući, tj. kada nastane pravo krvarenje)
pa sam do štoperice.
šmrkam : 8 -16-24 točno pazim na vrijeme.
a kak sam pročitala od ine; ak mi je zaštopana nosnica, šmknem u istu 2x, toga nema nigdje na uputi, i a koristan je savjet! :*
Hallo mačkice, uvucite kanđice :nono:
Kbegicsi ne se ljutiti, razumijem da si našopana raznim hormonima i da si živčana i nervozna zbog postupka, ali nije fjora mislila ništa loše sa svojim komentarom. Nije to bio napad na tebe, nego čista radoznalost...Fjora je divna cura i nikad nikog ne bi napala, pa ni tebe.
Zato malo se priberi, nitko ti ne želi zlo, samo čemo ti pomoći ako je to ikako u našoj mogučnosti.
Ja te razumijem kako se osječaš, kao i mnoge cure ovdje i želim ti uspjeh u postupku, ali budi 8)
Nadam se da sam sve dobro i gramatički ispravno napisala :lol:
Ja sam jucer pocela sa Suprefactom. Ne znam jos do kada cu smrkati ali mene brine jel ta mala bocica dovoljna za tu jednu stimulaciju ili cu kupovati jos jedan? :roll:
Cure, osobito se odnosi na fjoru, ne treba se zamarati previše, svaki dr. radi po svojoj shemi što ne znači nužno da je pogrešna. Imajte povjerenja u svoje dr-e, kbegicsi ima svoj protokol, ti svoj, neka druga cura opet drugačiji....svako uspoređivanje i upozoravanje, ma u kojoj namjeri bilo, a uvijek je u dobroj, dovodi do nepotrebnih nervoza. Ako ima kakvih nedoumica, okrenuti doktorov broj i dilema je riješena, šaljem virtualne zagrljaje i želim sreću u idućem postupku i jednoj i drugoj :love: Dao Bog da vam je zadnji, i da vam idući Božić bude s bebom pod borom! :heart:
Maya, meni je bila dovoljna jedna.
Fjora oprosti mi , nisam htjela da ispane tako ali stvarno sam mislila da me ideš kontrolirati :oops:
Inače ja sam krenula sa šmrkanjem od 21DC
Ljubim vas sve i nadam se da će te sve vi maziti svoje trbuščiće do ovog Božića :love:
uf-ovdje je bio vatromet :mrgreen: -nadam se još jednom, ali pravom kad vam bete budu pozitivne :)
uvijek sam šmrkala zadnje pola sata iza štoperice.Citiraj:
fjora prvotno napisa
hvala što ste me neke obranile :lol: , kbegicsi ja ti već drugi put opraštam (sjećaš se beta - večernji - topic zauvijek izbrisan, a kod mene izazvana averzija prema tom forumu), morat ću te izbjegavati i u dobronamjernim savjetima, oprosti , ja ti ipak želim sve najbolje u životu i da što prije dođeš do željenog djeteta
:lol: ajme cure moje, a i hormoni rade svoje... još uz to, malo to sve drugačije izgleda napisano nego kad se kaže...
i eto ti nesporazuma...
nemojte se ljutiti na ovo s hormonima, malo se zezam, ja sam inače kraljica pms-a :aparatic:
u živo bi valjda bilo dobro ponjeti pancirku :lol:Citiraj:
Ginger prvotno napisa
:lol:
Ja sam suprefact šmrkala do štoperice. Inače sam morala šmrkati 3x1 dnevno od 1DC, a na dan štoperice 4x1 (dr.L nam lijepo napiše i vrijeme za taj zadnji dan 7, 13, 19 i 23.30 h). I onda gotovo.
Spreja sam imala dovoljno za sve te dane, ostalo je još sigurno za 3-4 dana u bočici.
očito je na vv takav običaj - zadnja u 23:30, valjda je sda sve rješeno
A baš ste mi zanimljive. Zamislite što prolaze NM pored nas ovakvih.
Fjora i ja tebi želim sve najbolje i ne samo tebi već svima nama , jer svaki uspjeh na ovom forumu slavim kao svoj ali tako i svaki neuspjeh proživljavam kao da je moj .
I vjeruj mi ne bi ti trebala pancirka uživo jer ja samo lajem a ne grizem :lol: , i bilo bi mi drago da te upoznam i da ti mene upoznaš da vidiš kakva sam u stvari .
Fjora draga a ja mislila da si mi ti dobrica, a ono napadaš sirote šmrkalice po forumu :lol: Šalim se draga, ja te odmah skužila tj. tvoju dobru namjeru.
Koliko me moje pamćenje služi na postupke sa VV (malo sam senilna ali se trudim pamtiti :mrgreen: ) još se je šmrkalo jednom u vrijeme štoperice tu negdje tako da je to standard za VV.
Kbegics polako i sigurno prema uputama dr.-a i bez panike ali opet hormoni rade svoje.
Bitno je da ste se na kraju sporazumjele.
fjora super ti je tema jer i ja sam uvijek u tom neznanju taman u vrijeme kad nemam koga pitati. Jednom sam šmrkala neposredno prije štoperice i poslije me uhvatilo neraspoloženje jer sam mislila da sam jako pogriješila. Čini mi se da mi je zadnji puta sestra rekla - do štoperice, ja šmrkala ujutro i popodne, a navečer ne. Izgleda da ću u idućem postupku to ponovo pitati, a iz vaših pisanja se vidi da i nije presudno.
fjora, kbegicsi :* i :heart:
A mogu li ja malo obrnuti ovo pitanje u OD kada šmrkate?
Naime vidim da se negdje spominje 21 dc, negdje 1 dc.
Idući mjesec idem na VV, a ciklus prije toga namjeravam "iskoristiti" u kućnoj radinosti.
Jer nikad se nezna - možda baš na prepad upali.
E sad, koliko ja kužim Suprefact se ne smije uzimati ako je žena trudna.
I ako mene 17-18 dc doktor pogleda na uzv i vidi sve je ok i kaže idemo u postupak i od 21 dc počnite šmrkanje :? kako zna 100 %
da nisam baš ovaj mjesec ostala trudna ( ono baš ovaj u 4 godine truda :mrgreen: )?
Ovo sam pitanje već nedavno i postavila, ali sam ga utopila u odbrojavanje, a cure koje su mi pokušale odgovorit su se i same zapitale - kako to.
Jer doktor mi nije rekao da moramo apstinirat. I sad ako ciklus propustimo a dobijem Suprefact 1 dc - bit će mi krivo. A ako ne propustimo a moram početi 21 dc - tek onda sam u nevolji.
Kako bi rekla tik_a -"hvatam se za slamku" :lol:
Ima li neko neki pametan odgovor?
Suncem.m, ja sam na VV šmrkala od 1. d.c. u kojem sam bila u postupku. Doduše, od 2. jer me 1. uhvatio na putu dalekom za Zagreb. Dakle, samo vi navalite na kućnu radinost, a ja držim palčeve da uopće ne šmrčeš :love:
Hvala Pcelice :love: (sad sam povirila i šokirala se da su već 3 mjeseca prošla, a meni se činilo da si neki dan rodila :shock: )Citiraj:
Pcelica Mara prvotno napisa
Koliko ja vidim svi na VV uglavnom šmrću od 21 dc. Prema tome - ja se do zadnjega ne dam.
Iako sasvim mirno i sa nestrpljenjem očekujem taj IVF, mislim da nije red da čekam prekriženih ruku ( i nogu :lol: )
:lol:Citiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
:*
Suncem.m. Dosta žena kreće sa šmrkanjem S. 1DC na VV.