:oops:
i kako?
umjetnik mamin :heart: se zaigrao dok je brižna majka surfala :oops:
Printable View
:oops:
i kako?
umjetnik mamin :heart: se zaigrao dok je brižna majka surfala :oops:
To i mene zanima. Naš je ispisao i plahte, i stoljnjak, a i odjeću.... uspio je čak išarati stolac za hranjenje....Quote:
Originally Posted by thalia
Već je nekoliko puta bilo pisano na ovom podforumu. Cure su davale razne savjete. Ja imam jednu isprobanu metodu, koja nikad nije omanula: kemijska olovka ide dolje s bilo koje podloge običnim čistim alkoholom (par kn u apoteci). Ispod zaflekane tkanine staviš ili neku staru krpu ili upijajući papir i mrlju istrljaš krpicom namočenom u alkohol. Trljati u smjeru izvana prema središtu mrlje okrećući krpicu kad se uprlja dio, tj. kad tinta prijeđe na nju. Kasnije oprati regularno i ne bi smjelo biti mrlje.
Oprala sam plahte u perilici na 60 stupnjeva bez ikakvih dodatnih "intervencija" i čiste su ko suza. Sa stolčića za hranjenje (plastičnog) sam oprala domestostom.
nama pomažu i obične vlažne maramice za guzu.
a u svrhu odstranjivanja fleka od flomastera i kemijske sam kupila (kod akvizitera) neki čudotvorni sapun baš za fleke. i taj skida sve bez problema.
inače, meni ode kemijska s robe kad je operem na 90 stupnjeva (bijela roba). tamnu robu šporkanu kemijskom namočim u kadicu, natrljam fleku tim sapunom i operem.
Meni takođe hemijska bez problema ide sa svega kad se opere na 60 stepeni. Sa bjelog kod otkuhavanja pogotovo.Quote:
Originally Posted by frogy