Jel imao tko iskustva sa višednevnom temperaturom, traje sad 7 dana, s tim da zadnja tri se javlja samo navečer, ispočetka do 37,9 sinoć 37,5? Nema nikakvih drugih simptoma, a temperaturu ima MM.
Printable View
Jel imao tko iskustva sa višednevnom temperaturom, traje sad 7 dana, s tim da zadnja tri se javlja samo navečer, ispočetka do 37,9 sinoć 37,5? Nema nikakvih drugih simptoma, a temperaturu ima MM.
Imala sam ja. Dijagnoza: virusna upala pluća koju sam prehodala jer nikakvih drugih simptoma nisam imala osim blago povišene temp. i umora.Citiraj:
Kate76 prvotno napisa
Kako i kad si skužila? Koliko dana je trajalo?
Trajalo je bar 10 dana. Kad sam prvi puta bila kod dr. (cca 3. dan temperature) rekla je da je viroza i da će proći. Čekala sam, trpila i bila sve umornija. Onda sam otišla ponovo, pod stetoskopom se ništa nije čulo, ali me zbog umora poslala na rentgen, a tamo upala pluća, ali već skoro prošla. Na kraju nisam popila nikakve lijekove jer je krvna slika bila ok (leukociti malo sniženi od antipiretika) pa je zaključila da je virusna.Citiraj:
Kate76 prvotno napisa
Ako ti je TM umoran i usporen posumnjaj na to. Napravite KKS. Ukoliko su SE i leukociti ok onda nije bakterija i ne treba antibiotik.
Hvala!
Još netko ima kakav savjet?