Evo, malo novih Svenovih fotkica, da vam ne bude dosadno do ponedjeljka kada se vraćam na forum, :)
http://www.babababies.com/view/view_...fm?SITEID=9367
Ugodan ostatak vikenda 8)
Printable View
Evo, malo novih Svenovih fotkica, da vam ne bude dosadno do ponedjeljka kada se vraćam na forum, :)
http://www.babababies.com/view/view_...fm?SITEID=9367
Ugodan ostatak vikenda 8)
Odlične fotke !!! :D
Sven je pravi faca !!! ;) :heart: :*
ajme kako je sladak, pogotovo u tom lipom skafanderu. nego jel se meni cini ili njemu kosa ide sve svjetlija i svjetlija
Medeni Sven, a tamo gdje spava... :heart:
I meni se čini da je skoro plave kose na nekim slikicama.
Presladak je,mali plavokosi :angel:
O.K.! Ubijte me, ali ja sam luda za Svenom! Brunda, srića tvoja da si na avatar opet stavila slikicu di ja vidim moga ljubljenoga lipo! :*
Mislim si kad sam otvorila sliku na Sljemenu, :shock: vau! Šta Sven radi s Andree Agasijem? Muž ti je na prvi pogled isti on(barem na ovoj slici). :lol:
Curo, sin ti je bombončić, vidi se, curice će ga opsjedati kad poraste! :heart:
A mama ga fino uči slamati ženska srca, lijep, zgodan, kuha... :lol:
Pravi mali frajerčić!!!!! Superička je!!!
Presladak je, i bome fotogeničan :lol: . Super je!!!!!!!!!!!!!!
Predivan je. Super je u skafanderu :heart:
Sva su ova djecica :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Stvarno ne znam sta bih vise napisala na ovakve topice. :*
Pa je, nešto mu je svijetlija.Citiraj:
Fortuna prvotno napisa
Ali, samo da kažem da je bio jučer kod frizera i sad ima pravu frajersku frizuricu. Sad mi se kada je ošišan čini da nije tako svjetla. Možda je ono bilo još od mora, pošto ga od tada nismo šišali :mrgreen:
Prepala sam se tebe pa sam odmah stavila fotkicu gdje mu se vidi faca ;)Citiraj:
MajaMajica prvotno napisa
Da, da, nije samo na fotki nego i ovako. A ja imam noge kao Štefica :lol:Citiraj:
ivancica prvotno napisa
Ne, stvarno liči, svi mu to govore. Čak i on kad čita na teletekstu rezultate tenisa kaže: Opet sam pobijedio Federera, makar me ovaj put jako namučio :roll:
Sven mi je presladak djecak. Cestitam mami i tati na super odradjenom poslu ;) i mozete biti ponosni na tako lijepom sinu.
sven je prelijep! :love:
Sven je pravi komad 8)
Sven je fantastican mali covjeculjak! a gdje samo nadjete svu tu cool robicu?? i postao je pravi plavokosi!!!!
Presladak je taj Svenic. :heart: A bogme i pametan jede i taj cokolino. Mejra ga nece :evil:
Mejra neće Svena ili čokolino?
JA bih rado da Sven češće jede nešto drugo a manje čokolino, no moje dijete obooožaaaava "čokso" i najčešće nakon nuđenja zdravijeg doručka završimo ipak na čokolinu :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Citiraj:
Brunda prvotno napisa
A Svenček je super super :heart: :heart: :heart: :heart:
Niste, doduše, ni vas dvoje loši :lol: :lol: :lol:
Molim admina da briše ovaj topic jer stižu nove fotke s rođendana na novom topicu.
[quote="Brunda"]Mejra neće Svena ili čokolino?
:lol: :lol: :lol:
Pa cokolino, naravno