Najavljujem toliko očekivanu kavicu za 23.10. u 17,30h u Old Pharmacy Pubu, Hebrangova !
Sve curke su dobrodošle !
p.s s ovom kavicom dajem neopozivu ostavku na mjesto event managerice za kavu s obzirom da sam prešla u drugu stranku - trudničku :)
Printable View
Najavljujem toliko očekivanu kavicu za 23.10. u 17,30h u Old Pharmacy Pubu, Hebrangova !
Sve curke su dobrodošle !
p.s s ovom kavicom dajem neopozivu ostavku na mjesto event managerice za kavu s obzirom da sam prešla u drugu stranku - trudničku :)
Dolazim :D !
i ja ( ako me primate ;) ).
taman sam 23.10. u zg na SD.
I ja bih došla, ako može, i nadam se da me posao neće spriječiti. Ma zašto ne bi moglo? (a svakako i radim u blizini)
Mozda bum i ja dosla. Ali taman ocekujem transfer tih dana pa ne znam jel ta kavica spada u mirovanje :) ?
dolazim, imam svetu dužnost povlaćanja nosića :D
kaj te nisu dobro plaćali ? :lol: , hoćeš ti izabrati novu eventušu ili će biti glasovanje :lol:Citiraj:
nela37 prvotno napisa
stizem i ja :D :D
Primate i mene? I ja bi došla :D :D :D :D
Stizem! :D :D
Super kaj je kavica u utorak, a ne u cetvrtak, jer sam onda na putu.
Dolazim naravno :love:
hehe, samo sam čekala tvoj komentar !! :lol:Citiraj:
fjora prvotno napisa
A kaj se tiče izbora, ne bi ja o tako zahtjevnoj i odgovornoj dužnosti odlučivala sama , morat ćete glasati !! :P
E znala sam :(
Pozdrav iz Skopja :( A tko će mene vući za nos? :(
A baš bi... Šmrc....
Super, tak mi je drago da ću vas upoznati. Gdje obično sjedite? Mislim da je o "znakovima raspoznavanja" nepotrebno pisati. ;)
Juhu! Vidimo se! :D
Naravno da dolazim...ni za živu glavu ne propuštam povlaćenje nosa..a koliko trudnica će doć bojim se da ću izgledat ko pinokio :lol:
probat ću doć. vidjet ću kak se budem osjećala. :*
dolazim :D
pa ću produžiti u nočnu.
i naravno da očekujem povlačenje za nos :D :heart: :D
i ja bih rado došla, ako me primate :oops:
nadam se da me posao neće spriječiti.
BTW..koji je znak raspoznavanja?
Buljuk žena koje sjede u maloj prostorijici prema WC-ima i koje pričaju sve u glas.
Jupiiiiiii, naravno da dolazim!
Ma Nela naša draga, moš ti dat ostavku kolko oš puta, al oćemo li je mi prihvatit?! Ha? :mrgreen:Citiraj:
nela37 prvotno napisa
super :D dolazim i ja :*
Dolazimo i nas dvije! Nadam se da ce nam konobor htjet pomoc teglit kolica gore :P
Ma ja ću vam tegliti kolica, samo dođite :DCitiraj:
Maxime prvotno napisa
Jupi, Maxime, baš se veselim :D !
Kažem vam da treba pokrenuti akciju da gazda sruši zid tamo prema onoj drugoj prostoriji, bumo se valjda nekako zgurale !! :)
Drage moje !
Evo samo da javom ja dolazim svakakao nebude li padala kiša
dolazim sa malim anđelom , zadnji puta nisam bila i baš mi je bilo
žao . Sad je Jan-Renato veći i može tulumatiti sa mamom .
Jedva ćekam da vas sve vidim .
Svima šaljem velike puse i vidimo se . :love: :* :heart:
I ja dolazim samo ću kasniti. Ima novih trudnica koje me nisu potegle za nos (sweety veselim se unaprijed), a one "stare" i jedna "mlada" (po stažu trudnoće) mogu ponoviti povlačenje - nemam ništa protiv.
A biti će i bebica baš super. Volim bebe :*
Podižem, možda još koja curka vidi pa dođe!
Baš mi je žao kaj nemrem doći, ali drugi put ziher.
Malo sam :sick: pa vas ne želim zaraziti.
Popijte jednu s mlijekom i 2 žl cukra za mene.
:love:
S obzirom da sam strahovito prehlađena od subote, i da trošim na role ručnika za ruke za brisanje nosa (ne isplati mi se imati maramice), ne znam je li pametno doći u vašu blizinu, pogotovo kada su u blizini i dječica.
Sumnjam da će se što promijeniti do sutra, no vidjet ću što napraviti.
See you!
Već sam najavila MM da me nema do zore :lol:
cure, ja bolesna ko pas...... Mislim, prehlađena. Jel bad da dolazim među svježe trudnice :/ Da dođem samo povuć za noseke, pa odmaglit... Ne znam ni sama... Kaj vi mislite? :(
.. a moj je na putu ;)Citiraj:
Deja2 prvotno napisa
Drage curke koje ste bolesne,
nemojte se ljutit, ali ja ipak mislim da je bolje da ne dođete ovaj put, pogotovo kaj je meni doc baš rekao da se pazim prehlada...pa nebum ju valjda baš na rodinoj kavici pokupila :)
Nazalost, od mene ni ovaj put nista. Ja sam isto :sick:. Vidim da nas je ova viroza desetkovala...
Onda ne dolazim :( Želim vam lijepu zabavu. Šmrc. Stvarno bi bilo grozno da nekog zarazim :/
Curke moje drage, ipak vam se necu moci pridruziti :cry: Totalno sam zaboravila na obiteljsku obavezu koju zaista nemogu eskivirati ... Lijepo se provedite!
Cure, ja ipak neću doći, mislila sam da će me prehlada proći no ja još uvijek kašljem i šmrcam ... bilo bi mi koma žao da neku trudnicu zarazim!
Lijepo se provedite i nek si netko da truda napisati detaljnije izvješće s kavice prije nego se tema zatvori!
Hm...Nela...obzirom da daješ ostavku mogla bi ti napisati oproštajno izvješće :lol:
Puuuuse svima :*
ja ću malčice kasniti... Zaboravila sam da nešto za sestru moram odraditi, ali uvijek se te kavice oduže, pa se nadam da ću većinu sresti.
Nema frke ( samo kaj neću ostati dugo s obzirom da idem ravno s posla, a popodne sam već fakat koma), nego žao mi kaj nećeš doći, nekak sam si misla da bi možda ti mogla nastaviti org. kavice !!!Citiraj:
rikikiki prvotno napisa