Hormonalna terapija i debljanje
Od veljače se izmijenjuju moje hormonalne terapije, iako su to bebi-doze naspram onih u postupcima kroz koje prolaze hrabre žene na ovom podforumu.
Dva mjeseca Bromergona, par ciklusa s Dabrostonima, tri u nizu s Klomifenom od čega dva s Ovitrelle (štopericom) i sva tri s Utrićima 3 x 2.
Čini mi se da mi je trbuh od Klomifena najviše rastao, baš je bio ful napet i tvrd.
Međutim, od svega ovoga kao da mi je divljao apetit ili se pojedeno "prekrasno" primalo, pa trenutno hlače koje se ne rastežu a koje sam nosila proljetos ni teoretski ne mogu zakopčati. Nogavice OK., na trbuhu zjape široko i ni Veli Jože mi ih ne bi uspio zakopčati. :x
Koliko sam se sve skupa udebljala ovih mjeseci, nemam pojma jer ne želim stati na vagu. :oops: :mrgreen:
Jeste li se i vi zbuckale, od koje terapije; ako niste, jeste li bile na dijeti ili se vama apetit nije, khm... "popravio"?
(moderatoricama: ako sam propustila istu već otvorenu temu, ispričavam se i molim vas da obrišete)
Re: Hormonalna terapija i debljanje
Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Jeste li se i vi zbuckale, od koje terapije; ako niste, jeste li bile na dijeti ili se vama apetit nije, khm... "popravio"?
Of course, poznato je da horm. terapija često deblja, ja sam nakon svake neg. bete baš pazila da se vratim na staru kilažu (moram - kuk). Jednom sam se tijekom stimuliranog vagala (nije bila hiperstimul. - ovaj zadnji stimulirani u Mariboru) - tijekom samog postupka dobila sam +5 kg, a frendica koja je prirodno ostala trudna toliko je dobila u 5. mjesecu trudnoće.
Debljala sam se od: antibebi, gonala i menopura (za klomifen i utrogestane nisam primijetila takvu uzročno-posljedičnu vezu). Ali, to sam ja unaprijed znala jer mi je Luči tražio papir od ortopeda da uopće smijem ostat trudna i ortoped je, kad mi je pisao "dozvolu" napisao max debljanje u trudnoći 10 kg i komentirao da moram pazit jer se od tih horm. terapija čovjek dodatno zdeblja. I super mi je što sam trudna ostala u FET-u na svojoj normalnoj kilaži, a ne na +5kg koje ja dobijem u stimulaciji.