Nakon devet godina braka naš se anđelčić konačno ugnjezdio! U našem slučaju nisam mogla zatrudnjeti zbog lošeg spermiograma moga muža koji je bio razlog teške prometne nesreće. Nakon četiri postupaka stimulacije i pet embriotransfera koje smo obavili u Zagrebu kod različitih doktora odlučili smo se za Split jer je bliže našem domu.Ovo je bio moj sigurno predposljednji ili posljedni pokušaj da dobijemo dijete jer nisam namjeravala cijeli život provoditi po bolnicama,a još više mučiti muža kojemu je dosta bolnica za cijeli život nakon prometne nesreće.
Bila sam oduševljena kada smo krenuli u postupak znajući da sam učinila sve kako bi poboljšala svoje zdravlje,te spermiogram svoga muža! Bojala sam se hiperstimulacije jer sam je doživjela i bila sam oduševljena kada smo dobili 9 odličnih jajnih stanica.Urolog je bio zadovoljan sjemenom moga muža i rekao je da imamo dobre šanse. To me odmah ohrabrilo. Oplodila su se pet embrija,i treći sam dan trebala na embriotransfer. U samom mom nestrpljenju i spremanju za taj važan čin nazove me doktor i kaže mi da se moja dječica odlično razvijaju i da bi bilo šteta da ne pričekamo još dva dana za transfer.
To je bila super vijest i dobili smo odlične blastociste, a doktor je rekao da ću sigurno ostati trudna. Vračen mi je jedan embrij! Preporučeno mi je da ležim pet dana i gledam televiziju,a da tada mogu počet normalno funkcionirati.Uglavnom sam odmarala i nisam se previše naprezala, ali kako su dani prolazili tako sam bila sve nervoznija. U glavi su mi se vrtjele doktorove pozitivne riječi,ali opet me izjedao crv sumnje, jer jednostavno nisam mogla vjerovati da se to može dogoditi meni.Otiđem na Rodu i čitam prve znakove trudnoće,a zatim dugo osluškujem svoje tijelo.I tada sam skužila da sam ipak možda trudna. Nekoliko je žena napisalo da ih je na početku trudnoće žicalo i probadalo u jajnicima,a ja sam oko desetog dana dobila takve simptome.
Ta me je nada držala tri dana,a trinaestoga sam dana u podne odlučila stati kraj ljekarne i kupiti test za trudnoću. Upotrijebila sam ga odmah znajući da se uglavnom za test koristi prva jutarnja mokraća,tako da sam imala izliku ako test bude negativan.To sam ja tako u glavi napravila obrambeni stav od mogućeg neuspjeha.Bacila sam pogled na test i pokazivao je jednu crtu i odmah sam se razočarala,a zatim odmah opet pogledala jedan predivan plusić. Nisam vjerovala da ću ga ikada ugledati.Tada bih ga najrađe gledala cijelo vrijeme i držala kraj sebe. Drugi sam dan izvadila betu,a danas su došli nalazi. Beta 373!Sretni smo,samo da bude sve u redu! :heart: