Re: dobre vijesti, moze i tako
Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
Citiraj:
dima prvotno napisa
Trajali sat vremena, i - vec na stolcic.
Ovo mi nije jasno. Nakon sat vremena nakon što su počeli trudovi? Pa kak si se onda stigla otvoriti?
Meni je pukao vodenjak, pola sata kasnije su krenuli luudi trudovi , još sat i pol kasnije rodila. Dakle u niti dva sata do kraja. Brzo al turbo eksplozivno..
Dakle , moguće je..
Zato me sad strah da ako mi u Zg pukne vodenjak i krenu trudovi da možda neću stići do Vža..
[quote="kasiopeja"][quote="Sirius Black"]
Citiraj:
dima prvotno napisa
Trajali sat vremena, i - vec na stolcic.
Tih sat vremena su bili zestoki trudovi, ali onih sest sati su dolazili i prolazili blagi, koji su ocito odradili puno posla. Inace, prvi porod mi je bio induciran, i to je STVARNO neusporediva bol u odnosu na prirodne trudove. Zapravo sam ovj put i kod izgona stalno cekala kad ce doci taj neizdrzivi dio. Koji NIJE DOSAO. I onda sam vidjela bebicu. Za minutu sam je vec dojila. To mi je bilo jako vazno jer sam prvo dijete dobila tek poslije pola sata, i to umotano tako da sam joj vidjela samo lice. Naravno, ne u varazdinskom rodistu. Zapravo, kao sto je rekao dr Jukic, imala sam porod kakav sam htjela. I, naravno, mislim da nema puno rodilista koji bi bili prijatelji i mama i djece, i pustili rodilju da ceka trudove toliko dugo. I to u nocnoj smjeni.
Hvala svima na cestitkama. Nadam se da cu moci vratiti istom mjerom.
Citiraj:
dima prvotno napisa
Inace, prvi porod mi je bio induciran, i to je STVARNO neusporediva bol u odnosu na prirodne trudove. Zapravo sam ovj put i kod izgona stalno cekala kad ce doci taj neizdrzivi dio. Koji NIJE DOSAO.
ovako i ja
Citiraj:
TinnaZ prvotno napisa
Citiraj:
dima prvotno napisa
Inace, prvi porod mi je bio induciran, i to je STVARNO neusporediva bol u odnosu na prirodne trudove. Zapravo sam ovj put i kod izgona stalno cekala kad ce doci taj neizdrzivi dio. Koji NIJE DOSAO.
ovako i ja
ista priča i kod mene