Kao da je netko stisnuo "ON"
Ja ne znam što dogodilo s mojim djetetom. Prva 4 mjeseca bila je prava spavalica. Spavala je cijelu noć uz jedno papanje i po danu između svakog podoja najmanje sat vremena, a ponekad i 3-4. Prije 3 tjedna kao da ju je netko "uključio". Ne spava cijeli dan ukupno pola sata. Zaspe jedva nekako i budi se nakon 10 min. Nije mi jasno gdje je nestala moja "spavalica". I kako može beba od 4 mjeseca biti cijeli dan budna?
Re: Kao da je netko stisnuo "ON"
tibica - mislim da se nemaš razloga za brinuti. Djeca imaju svoje periode spavanja i budnosti. Moji nećaci su također imali takve periode kada nisu uopće spavali, nakon nekog vremena sve se vratilo u normalu pa kako su rasli sve su manje spavali preko dana dok nisu došli do samo jednog spavanja od 2-4 sata.
Samo čvrsto :love:
Da i zaboravila sam spomenuti da je i moj :saint: takav. Preko dana sve zajedno odspava 2, možda 3 sata, a ponekad niti pola sata. Ovisi kakvog je raspoloženja...
Citiraj:
tibica prvotno napisa
I kako može beba od 4 mjeseca biti cijeli dan budna?
to se ja svaki dan pitam ali za bebu od 2 mjeseca :/
Tara ne spava po danu, tj ako i odspava to je na 10-15 minuta.
Navečer zaspi oko 21 pa spava do 01 pa hranjenje pa spava do 6 pa hranjenje pa onda odspava do 7.30-8.00 i to je to :/
Do 21 navečer više ne spava odnosno možda u 2-3 puta odspava po 10 minuta i gotovo...
Već me panika hvata i brinem se...
Citiraj:
tibica prvotno napisa
. Nije mi jasno gdje je nestala moja "spavalica".
naspavala se i za slijedećih 3mj :mrgreen:
Citiraj:
tibica prvotno napisa
. Nije mi jasno gdje je nestala moja "spavalica".
naspavala se i za slijedećih 3mj :mrgreen:
Citiraj:
Ineska prvotno napisa
Citiraj:
tibica prvotno napisa
I kako može beba od 4 mjeseca biti cijeli dan budna?
to se ja svaki dan pitam ali za bebu od 2 mjeseca :/
I ja :mrgreen: .
A kad smo došli iz rodilišta prvo jutro sam otvorila temu "Previše spava" :lol: :roll: .
Ali moja Iva spava od 19:30-7:30 uz recimo 3 papanja za koja se uopće ne probudi nego popapa u snu.
Po danu spava samo u marami ili kolicima koja moraju biti u pokretu ili ako smo doma odspava možda sveukupno kroz cijeli dan možda sat i pol, tu ne računam spava nje u marami ili kolicima kad smo vani.