Bok svima
buby ljubni nam pastira ;) nadam se da će brzo proći stado na daljnje pašnjake.
stephanie baš mi je žao da ste se tako namučili. O mijenjanju pelena - uh - još mi je friško naše prematanje zbog 5 kakanja dnevno, a nakon toga još su nam se "ukazale" i podstanarke glistice pa kad je nakon 3 - 4 dana i to prošlo - odahnula sam.
Mara i mi smo otkrili Sesame street i baš mi je smiješan kad se onak turbo zagleda u situaciju vezanja žniranaca (za krepat). Inače, Mirta mi oduvijek djeluje turbo čvrsto i snažno. Mala je sva vižljasta :heart:
Nemam vremena svima odgovarati, samo vas naravno sve puno pozdravljam.
Mi smo u fazi govora, krenulo nas - jučer recimo ponavlja Tija Tija, ja zabrijala na neku curicu a on se ljuti i ponavlja, pa zastane i veli (onak skoncentriran) Tigarrr (ovaj r ko francuski) :lol: Ooo, sori dijete, nisam skužila. Sladak je, ne gasi se, imam osjećaj da je jedva dočekao da progovori(na mamu hhehehe).
U zadnje vrijeme omiljena zabava mu je "Kuug" - dakle, sjednem (ili tata) u sredinu sobe a on trči oko mene, MM se potrudi pa modificira i nasloni se na dvosjed i podigne se u most pa mali dotrči, baci se u puzeći propuzi ispod i juri dalje. Još ga moraš ganjat "Bagejom" ili Tatokt-om pa je to za krepat. Kad se mi umorimo i ne da nam se više, on si hiti jastuk i trči oko njega, smije se, plješće isl.
Malo nam se mijenjaju životi. Presinoć je zaspao u pol devet, pa se mrduljio (nikak cica nije pomagala) onda je tražio Oka (soka, dakle bio je žedan), dobio vode u boci, popio deci i pol i zaspao ko top malo prije 10. Nije se budio za cicu do ujutro u 7 :shock: Ja se naravno nisam naspavala, jer sam ga stalno slušala, pipala i gledala, sve u stilu kaj mu je. Noćas se budio jednom ali zapravo zato jer je imal problema s disanjem i to ga je mučilo pa sam mu očistila nosić, opet je bio žedan (ne cice!) i zaspao. Otišla sam na posao, nije me tražio cicu. Malo sam down :( pogotovo jer je već par puta konstatirao da Nema meka. Pa kaj moje dojenje prestaje ????
Eto. Ja tri mjeseca nisam imala nikakvi9h filinga trudnoće, samo glupe mučnine i sve mi je moguće odvratno smrdilo, a u zadnjih dva tri dana iskočil mi je škembić. Točno ga osjetim :)
Odoh sad raditi - puse svima.