ima li netko takav uređaj, koji i kako je zadovoljan njime?
hvala
Printable View
ima li netko takav uređaj, koji i kako je zadovoljan njime?
hvala
I mi kupujemo. Znam jednu jako tužnu priču koja me stalno podsjeća koliko je to opasna tvar. Znam da ima u Baumaxu i takvim dućanima, ali me zapravo zanima isto što i Mucu. Jesu li dobri ti uređaji iz velikih centara ili bi trebalo potražiti na nekom specijaliziranom mjestu. Nama je bojler u kupaonici pa nas je čovjek koji nam je radio centralno upozorio da uvijek kada se kupamo ostavimo odškrinuta vrata ili prozor dok ne kupimo taj dojavljivač.
I mene zanima.
Dojavljivač je OK stvar.
ALi...
S obzirom da radi na baterije, njegova je funkcionalnost upitna. Meni sa dešavalo da da počne pištat iz čistog mira. Nadalj bitno je gdje bi se koristio: je li to prostorija u kojoj je bojler ili neka druga. Najbolj je preporuka uvijek imati malo odškrinut prozor.
ja kupio par komada prije par godina
teško je reći kako si zadovoljan s nečim što hvala bogu nisi nikad čuo da radi
bitno je da ima tester baterije, i tester senzora. redovito izvršiš "self" test, da vidiš da je uređaj ispravan i to je to.
u potrazi sam za takvim samo kombiniranim alarmom koji objedinjuje dojave o ugljikmonoksidu, plinu i vatri
vani, naravno, postoje i strujne verzije koje tek kao backup imaju baterije, a jedino sto sam pronasla kod nas je kod one tvrtke iz Nove Gradiske koja se prodaje tv prodajom na otv-u i slicnim stranicama (i kosta skoro 800 kn akosam dobro zapamtila)
Zna li netko gdje se kupuje dojavljivac dima? Zvala sam nedavno Tehnozavod, nemaju. Vidjela sam ga jednom u katalogu toy's'us, ali kad sam ga sljedeci put trazila, nije ga bilo. Kostao je oko 5 eura.
alarm za CO koji sam ja kupovao je koštao čini mi se oko 500 knCitiraj:
anledo prvotno napisa
i kupio sam ga u Žepoh-u na Kajzerici
taj sam i kupila.Citiraj:
anledo prvotno napisa
upravo stigao jučer.
čekam da ga namontiramo.