Re: što i kamo u ljubljani?
Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
nakon konzultacija s tatekom otkrila sam da nemamo topic o informacijama i iskustvima s izleta u ljubljanu.
budući da je to zgodan jednodnevni izlet s klincima, dobro će doći. pogotovo sad kad se spremamo u željeznički muzej...
dakle - gdje parkirati, gdje jesti, kamo proštetati, dućani, muzeji, parkovi i igrališta, razne gradske znamenitosti...
bilo bi zgodno imati topice i za druge gradove i mjesta u blizini - rodin turistički vodič. 8)
Khm, khm, Hrvatska je malo šira od Zagreba... :P
Citiraj:
vertex prvotno napisa
Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
nakon konzultacija s tatekom otkrila sam da nemamo topic o informacijama i iskustvima s izleta u ljubljanu.
budući da je to zgodan jednodnevni izlet s klincima, dobro će doći. pogotovo sad kad se spremamo u željeznički muzej...
dakle - gdje parkirati, gdje jesti, kamo proštetati, dućani, muzeji, parkovi i igrališta, razne gradske znamenitosti...
bilo bi zgodno imati topice i za druge gradove i mjesta u blizini - rodin turistički vodič. 8)
Khm, khm, Hrvatska je malo šira od Zagreba... :P
Mozemo mi nesto ovako napisati i za Trst (o Grazu vec ima dovoljno :P ), Szombathely, Pecs, Novi Sad, Sarajevo, Podgoricu ...
(mogli bi mi prvo recimo pokriti Hrvatsku - za Split, Trogir, Sibenik, Krizevce, Koprivnicu ... smo vec imali ovakve teme ... no, recimo, Ljubljana je Zagrebu bliza od recimo Rijeke, Osijeka ili Splita ... ;) )
Citiraj:
tatek prvotno napisa
... no, recimo, Ljubljana je Zagrebu bliza od recimo Rijeke, Osijeka ili Splita ... ;) )
A piše li gdje u naslovu teme da je za Zagreb i okolicu? Ne piše. Podrazumijeva se. O tome ti ja pričam. I još jedan :P od ugrožene provincijalke.
Ma zezam se, naravno (samo mrvicu sam ozbiljna).
Citiraj:
vertex prvotno napisa
Citiraj:
tatek prvotno napisa
... no, recimo, Ljubljana je Zagrebu bliza od recimo Rijeke, Osijeka ili Splita ... ;) )
A piše li gdje u naslovu teme da je za Zagreb i okolicu? Ne piše. Podrazumijeva se. O tome ti ja pričam. I još jedan :P od ugrožene provincijalke.
Kuzim te ja ... koliko god je neki put prakticno biti u metropoli (mrzim taj izraz :roll: ), toliko neki put ide i na zivce, cak i nama odavde ...
Citiraj:
vertex prvotno napisa
Citiraj:
tatek prvotno napisa
x 8)