manje poznate marke cipela
Do sad sam klincima uvijek kupovala cipele najčešće Ciciban i Frodo. A došao mi je trenutak da svo troje odjednom dobije nove cipele i sad razmišljam o tome da možda malo smanjim taj izdatak. Dečki već nose 28 i možda bi im mogla kupiti neke jeftinije cipele. Danas sam gledala u Pitarelu i tamo imaju neke marke Orion i Melania za cca 230 kn. Ima li tko iskustva s tim? Ili mi recite gdje vi kupujete i koje cipele, da nisu preskupe, a da opet imaju neku kvalitetu.
Re: manje poznate marke cipela
Citiraj:
bdina prvotno napisa
Do sad sam klincima uvijek kupovala cipele najčešće Ciciban i Frodo. A došao mi je trenutak da svo troje odjednom dobije nove cipele i sad razmišljam o tome da možda malo smanjim taj izdatak. Dečki već nose 28 i možda bi im mogla kupiti neke jeftinije cipele. Danas sam gledala u Pitarelu i tamo imaju neke marke Orion i Melania za cca 230 kn. Ima li tko iskustva s tim? Ili mi recite gdje vi kupujete i koje cipele, da nisu preskupe, a da opet imaju neku kvalitetu.
Ja sam Mislavu prošle godine kupila kožne no name čizmice u Pittarelu za 100-tinjak kuna. I sasvim su OK. Cijena nije uvijek i jamstvo kvalitete. Ja ugl. na patikama ne štedim jer Mislav je gotovo isključivo u njima. Za neku obuću poput tih čizmica za koje znam da neće iznositi ne želim dati neke značajnije novce. Melanija - nikada nisam kupovala, znam samo da sam prošle godine bila iznenađena kada sam u Turbo limaču vidjela ljetne sandale kakve je dobio Mislav iz Pittarela, samo duplo skuplje i na njima je pisalo Bearfoot. Identične - osim natpisa - inače neki kineski šrot.