Dobivanje na tezini - brinem se, utjesite me
Bili smo danas kod pedijatra zbog kontrole upale uha.
Kako smo s izdajanja presli na iskljucivo cicanje, zatrazio je vaganje.
Beba mi je u 11 dana dobila samo 60 grama. Jako sam zalosna, jer tih 11 dana je iskljucivo na cici, do tad sam se izdajala i kombinirala izdojeno s cicanjem. Onda je pedijatar sugerirao prestanak izdajanja i iskljucivo dojku. I onda ovaj sok.
Istina, u prva 4 tjedna dobila je vise od kilograma, a sad u skoro 2 tjedna samo 60 grama. (danas joj je ravno 6 tjedana) Pedijatar kaze neka se ne brinem, ali kontrola je za tjedan dana. Ja se svejedno brinem.
Sad smo dojile i ponudim joj izdojeno mlijeko na flasicu i ona nece. (Svake noci malo izdojim jer mi dojke budu prenapete., pa to kaj izdojim zamrzavam za dohranu sa 6 mjeseci.) Ponudim joj na zlicicu, nece. Ali nakon podoja, place, neutjesno. Zasto, ne znam, ali ipak zakljucujem, nije gladna. No, s druge strane, bojim se da radim nesto krivo kad je dobila tako malo... A dok smo izdajale i dojile, dobila je tako puno. Sad joj nudim jednu dojku unutar 4 sata, tako da se teoretski dojka puni oko 8 sati.
Na dan ima i po 8 popiskitih i 6 pokakanih pelena, zlatnozute boje. Ne djeluje dehidrirano ali danju ili cica ili place (kenjka).
Upala uha jos prisutna i dobila je nove kapi. Ponovno antibiotik i kortikosteroid.