Ovak nešto mi pod hitno treba jer jedva da izdržim dan, slabo mi je, malaksala sam i klonula, tjednima ne spavam zbog bebe...jel ima što da si pomognem?
:)
Printable View
Ovak nešto mi pod hitno treba jer jedva da izdržim dan, slabo mi je, malaksala sam i klonula, tjednima ne spavam zbog bebe...jel ima što da si pomognem?
:)
željezo?
meni pomaže sok od iscjeđene naranđe, grejpa, mrkve i meda. to mi je kao energetska bomba. popijem ujutro i zaboravim na tešku noć :)
al ak je situacija ozbiljna možda da odeš napravit krvnu sliku, možda si anemična ili ti nekaj fali od vitamina/minerala.
Inače zdrava, raznolika prehrana, svjež zrak...
Probaj sa zelenom magmom ili zelenom pšenicom. Jako dobro podižu energiju (probala sam zelenu pšenicu, a za zelenu magmu sam čula da je slična stvar). Mislim da je OK za trudnice - trebalo bi biti,ali za svaki slučaj provjeri koje doze smiješ uzimati.
Matična mliječ i željezo, tekuće, čini mi se da se zove Floradin, meni je pomoglo :) Naravno i svježe napravljeni sokovi, kombinacija agruma i ostalog voća s puno C vitamina :)
zelena magma,
imas prasak, tablete - pa sto ti vise pase
i provjeri krvnu sliku, neka ti naprave kompl. analizu
:love:
i jesi li nakon poroda kontrolirala hormone stitnjace? nekima se znaju poremeztiti vrijednosti?
ipak ti obavi najprije pregled kod dr. pa onda lako kupis vec neki dodatak prehrani :love:
Kakav ritam spavanja ima tvoja beba? Sto ti radis kad ona spava? Moja preporuka, nakon sto sam i sama bivala dugo umorna prvih mjeseci, je - spavaj i ti kad i beba. Sve drugo moze cekati.Citiraj:
Švedica prvotno napisa
Ja koristim zelenu magmu i svakome bih je preporučila. Podiže energiju, jača imunitet, ali moram naglasiti da sam promjene počela primjećivati tek nakon 2-3 mjeseca uzastopne primjene. Pročitaj si na netu o magmi, stavrno je tako, a POTPUNO je prirodna. Mogu je neograničeno dugo (ali ne u neograničenim količinama) koristiti i sasvim mala djeca. Moj Ivan svaki dan traži Zelenu MAMGU.
Ja sam na spirulini, ok mi je. A što se podizanja energije tiče, što manje slatkog i rafiniranog, što više složenih ugljikohidrata...
Što je to zapravo zelena magma? I gdje ima za kupit da ne tražim posvuda.
Ja uzimam Prenatal. Po preporuci Ivanove pedijatrice.
the bee, zelena magma je prah od lisca mladog jecma, koliko se sjecam, a imas za kupiti u bio&bio, ne znam ima li u biljnim ljekarnama.
meni se na magmu trenutno dize zeludac, tako da nis od toga. spirulinu popijem povremeno, isto kao prenatal i neko zeljezo koje mi je ginic prepisao.
a da imam problema s energijom, imam, velikih. prvo, tlak mi je jako nizak i stalno imam vrtoglavice, imam zahtjevnog 16omjesecnjaka (a do nedavno smo bili on i ja sami, bez tate, na 3. katu bez lifta), jos uvijek dojim.
sad je bolje otkad smo s tatom, mogu i odspavati a i ne moram sve sama, plus to sto smo kat nize :mrgreen: .
kavu moram popiti svaki dan (jacobs s mlijekom), jer inace ne mogu ustati, padam instant u nesvijest :mrgreen:
mikka, mi ovih dana ostajemo bez tate, a beba mi ima 2 mj. pa vidim da mi treba nešto da ovo sve izdržim
nazalost, znam kakva je situacija kod tebe, i bas mi je zao :( .
izdrzat ces ti to, a kasnije ces biti jaca. mi s foruma smo uvijek tu da te podrzimo, i da si olaksas dusu kad treba. drz se, the bee. :love:
nacejavaj se zdravom tekućinom,najbolje vodom,možda si dehidrirana iako ne osjećaš.apsolutno napravi krvnu sliku,običnu i spolne i hormone štitnjače,a željezo ti sasvim sigurno neće škoditi (preporučam ferrum lek,dobro iskoristivno,ne interferira sa hranom i lijekovima).može i zelena magma,i svakako iskontroliraj šećer,bilo bi najbolje na opterećenju jer se ovako može zamaskirati.također ti može doći od kralježnice i općenito nekretanja ili krivog položaja pri dojenju takva slabost,pa se probaj i malo opuštati više koliko možeš,možda i blago istezati. :heart:
Drage moje dame! Svi pripravci kupljni po apotekama imaju najmanje prirodnih sastojaka, tako da najviše od svega toga vi upravo unosite kemiju u svoj organizam, zato su mnogi ti i takvi preparati jeftini. Goldenovi i pyrusovi preparati su skupi iz razloga njihovog načina proizvodnje. Zato birajte!