Što s PCOS i sl problemima nakon postignute IVF trudnoće?
Drage moje !
Evo sigurno se niste nadale da ču ponovo na ovaj podforum , ali sam kratko naime znima me nešto dali ja sada i danje moram raditi hormonske pretrage iako sam uspijela ostvariti trudnoću nakon laparoskopije i ivf-a . Da sav podsjetim meni je 1998 diagnosticiran PCOS
2004 zapoćela sam sa lijećenjem kod dr. B .
Molim curke koje su imale iste probleme da mi daju savijet .
Svima šaljem velike puse i da bude još više bebaća sa ovog podforuma. :* :love: :heart:
Jan-Renato donio mamai svu sreću svijeta .
Re: da ne bi bilo zabune !
Citiraj:
vlatkapeno prvotno napisa
ovdje kod nas kada se tako nešto dogodi onda je to ćudno i odmah se na to gleda sa čuđenjem , pa nije ni ćudo šta oćekivati od Balkanaca , njima je sve ćudno .
Eto to je moj odgovor na vaše čudne reakcije .
Ako ste tako bliski i dobri prijatelji i uspostavili jedan privatni odnos, onda ne razumijem što je uopće bilo razlog tvojoj, kako kažeš, "dvoumici".
Ne vidim ništa čudno u našim reakcijama, ali mi ton ovog dijela koji sam izdvojila kao citat djeluje uvrjedljivo. Nas koje smo komentirale u najboljoj namjeri tvoju "dvoumicu" nisi nazvala Balkancima tj. Balkankama zato što živimo na Balkanu (btw, jesi li sasvim sigurna i u to?) nego kako bi nas proglasila primitivkama koje eto, po tvom mišljenju, čudno reagiraju.