cure - ima li tko iskustva sa ovom igraonicom, trazila sam po forumu, ali sam nasla samo jedno iskustvo?
to je negdje u travnom.
molila bih, ako je netko bio ili ima kakvu informaciju da mi se javi ili tu ili na pp.
hvala!
Printable View
cure - ima li tko iskustva sa ovom igraonicom, trazila sam po forumu, ali sam nasla samo jedno iskustvo?
to je negdje u travnom.
molila bih, ako je netko bio ili ima kakvu informaciju da mi se javi ili tu ili na pp.
hvala!
mi bili tamo na nekoliko rođendana i bilo je jako lijepo.
slobodno možeš, bit ćeš zadovoljna...
Ne znam da li si to naiša na moje iskustvo jer ja uglavnom pišem o toj igraonici. Moj sin od 8,5 godina obožava rođendane tamo i ja sam zadovoljna, samo uz te grickalice koji oni nude ja uvijek naručim jumbo pizze. I zabava traje 3 sata, nakon toga su krepani od silne igre i zabave.
hvala puno, cure :*
ici cemo L. i ja u subotu pogledati, da ona odluci kaj joj se vise svidja (nedavno je bila na rodjendanu u igraonici, mislim da se zove tam-tam, u blatu pa nam je i to opcija)
imamo jos jako puno do rodjkasa, al su me splasile neke mame da se sad rodjkasi rezerviraju maltene ko svadbe :lol: pa da ipak znam bar gdje ce
Amelie - znaci treba im jos nekaj za klopu?
ovo sve ostalo (osim torte, naravno) je u cijeni, kolko sam shvatila (sokici, dekoracije, fotkanje)?