-
žulj!?
na bradavici imam nesto poput zulja, prilicno me boli za vrijeme podoja a i samo od sebe. bol je ostra i probadajuca, kao kada se stvara neka gnojna upala, ponekad zna bili neko kratkotrajno pulsiranje..no to traje vec tjednima i nema nekih vecih pomaka na gore (mozda malo) ali def. ni na bolje.
nije blister jer nemam nikakvih problema s kvrgama u dojci a i bol je bas lokalizirana na taj mjehuric. on se nalazi na gornjem dijelu bradavice ali sa strane, ovdje sam stavila slike pa ako koja savjetnica ima neki prijedlog za mene bila bih jako zahvalna. inace mazala sam do sada i purelanom i bepanthenom i rojazolom i betrionom..luda sam vec od toga :(
imam skoro 11 mjesecni staz dojenja i u njemu sam prosla sve probleme s dojenjem (2 mastitisa od kojih jedan bakterijski, dugotrajan zastoj, soor, ragade i konacno blister 2x).
-
Ajoj, ja stvarno ne bih znala ništa o tome samo da mi izgleda kao herpes i šaljem :love: za što brže ozdravljenje.
-
fakat! toga se nisam sjetila jer ga inace nemam. no nekako se nadam da ipak nije jer bi se vjerojatno vec napravila rana, zar ne?
-
na žalost ne mogu procijeniti sa slike :/
ako te boli daj odi nek liječnik pogleda, možda treba neku terapiju.
nemoj trpiti da te boli.
sretno i javi nam!
-
mamita puno ti hvala na odgovoru..pliz, imas li samo savjet kod kojeg doktora? kako sam prosla razno-razne probleme dojenjem vidjela sam da moja doktorica, pedijatrica i gin. nemaju pojima a i bas se ne zele baviti s dojenjem i problemima vezanim uz to..ne znam kome bi se obratila
-
Dermatolog? Ili da promijeniš gin. i dr. opće prakse? Javi pls kad otkriješ što je to i kako si (iz)liječila. :*