-
Koje tablete za bolove?
Vadila sam zub i jaaako me boli. Pijem Voltaren rapid od jučer svakih 6 sati po preporuci zubarice, kaže da ide uz dojenje. Jutros sam vidjela da se mali osipao po čelu, nije crveno, samo su neke piknjice. Ne znam dal može biti od nečeg drugog, nisam ništa neuobičajeno jela.
Molim vas recite mi šta mogu piti ako mislite da voltaren nije dobar? Probala sam i sa lupocetom, ali niš ne koristi. A kaže da me može boliti i do tjedan dana. :cry:
-
Na tabletama voltaren piše da ne smetaju kod dojenja ali moja doc opče prakse ,kad me bolila kičma,rekla da bolje ne koristim voltaren kad dojim jer nešto preko mlijeka se ipak izlučuje.Ja sam si kupila u apoteci nekakve šumeče tablete ali stvarno više neznam kak se zovu,na bazi paracetamola koje dijeluju puno brže nego lupocet i koje se mogu piti ikad se doji. ;)
Preporucila bih da nazoves pedijatra i opises osip. Mozda nema veze s tabletama, no bolje puhati na hladno.
-
Koliko ja znam dozvoljene su tablete na bazi paracetamola (dakle npr. Lupocet, Lekadol).
-
Još uvijek imam isti problem.
Prešla sam na Panadol, ali osip je i dalje tu. Znači pretpostavljam da nije od voltarena.
Možete li mi savjetovati šta da radim sa tim? Da ga sa nečim mažem? Ako je neka alergijska reakcija dal može biti samo po čelu ili bi se širio?
-
Te šumeće su Efferalgan!
To je 500mg paracetamola,znači isto kao i Lupocet,ali brže djeluje.
-
Hvala, potražiti ću ih sutra u apoteci.