treskavica i bolna dojka bez kvržica...help!
uf, eto opet "problema"....ja se doslovno svaki dan borim sa upalom, sada sam osjetila treskavicu, a dojke mi se čine normalne, nema crvanila, niti oteklina( tu fazu sam imala prije tjedan dana, tako da znam kad su u pitanju kvržice) :/ ....ovo je više slično tome da me boli cijelo tijelo, nemam tempreraturu, a grudi me bole isto kao i tijelo, nema neke točke posebno, i nisu otečene niti crvene.... čitala sam o svim problemima, pa mi to nekako sliči na neku gljivičnu infekciju??? :cry:
Naravno da ćete reći stavi bebaća cikiti, ali on kao da to osjeća i NEĆEEE, vrišti, a ja plačem..... HELP! :/
Re: treskavica i bolna dojka bez kvržica...help!
Citiraj:
pietra prvotno napisa
uf, eto opet "problema"....ja se doslovno svaki dan borim sa upalom, sada sam osjetila treskavicu, a dojke mi se čine normalne, nema crvanila, niti oteklina( tu fazu sam imala prije tjedan dana, tako da znam kad su u pitanju kvržice) :/ ....ovo je više slično tome da me boli cijelo tijelo, nemam tempreraturu, a grudi me bole isto kao i tijelo, nema neke točke posebno, i nisu otečene niti crvene.... čitala sam o svim problemima, pa mi to nekako sliči na neku gljivičnu infekciju??? :cry:
Naravno da ćete reći stavi bebaća cikiti, ali on kao da to osjeća i NEĆEEE, vrišti, a ja plačem..... HELP! :/
ja sma nakon poroda imala treskavicu - meni je to bilo stvarno strašno i hororistično nema tog jorgana koji te može smiriti. mogu ti samo reći da je to malo posljedica stresa koje sve preživlajvamo nakon poroda.
meni je prošlo kako je i došlo.
prvo se smiri, popij topli čaj od kamice, probaj se malo opusitit pod tušem ili već neke druge metode koje znaš pa voliš primjenjivati za opuštanje. :D
jer ne zaboravi da su naše bebe male antene, svaka i najmanja nervoza se prenosi na njih i one to osjete.
znači prvo pravilo uspjeha dojenja jest tvoj mir.
i nemoj plakati, pomisli na divno biće koje držiš u rukama i na sve trenutke koje ćete još zajedno proći. i one lijepe i one teške, a vjeruj mi bit će i težih nego sad.
odmak...glede gljivica. iz ovog što si napisala nemogu skužiti da li imaš gljivice ili ne, možda bi se trebala javiti liječniku za svaki slučaj.