Na e-mail dobijem poruku da me čeka nova poruka na Rodi, a kad kliknem na link ili idem na inbox piše mi da nemam novih poruka. Gdje je problem?
Hvala na odgovorima
Printable View
Na e-mail dobijem poruku da me čeka nova poruka na Rodi, a kad kliknem na link ili idem na inbox piše mi da nemam novih poruka. Gdje je problem?
Hvala na odgovorima
mozda je to obavijest o replayu na neki topik ili bas da si dobila privatnu poruku?
Evo što piše
Poštovanje Sonja29,
dobili ste novu privatnu poruku na vaš korisnički račun na Forumu "www.roda.hr".
Poruku možete pročitati klikom na sljedeći link: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/privmsg.php?folder=inbox.
U postavkama Vašeg korisničkog računa možete ugasiti opciju primanja ovih obavijesti ukoliko ne želite primati obavijesti o novim pristiglim prihvatim porukama.
je li to nesto sto ti se redovito dogada?
ako je jednom, dvaput, mogla bi reci da je to zato jer ti je netko npr napisao poruku pa se predomislio i obrisao je.
ali, ako je cesce ... :?
Pa u zadnja dva-tri mjeseca jedno 4-5 puta. Inbox sam posve ispraznila da mi nepotrebno ne iskorištava prostor jer sam mislila da je do toga, ali opet se događa isto.
ostalima?
inbox ne treba prazniti jer je limitiran na 30 poruka, pa kako nova stigne izbaci onu najstariju vani (zato poruke koje zelite cuvati - spremite)