Pogledajte Chiccovu stranicu http://www.chicco.hr/indexHR.htm, pozicionirajte miša na bebača od 5+ mjeseci. Glupo. Sad mi se više ne sviđaju niti njihove igračke, niti kolica.... ništa od njih mi više nije lijepo.
Printable View
Pogledajte Chiccovu stranicu http://www.chicco.hr/indexHR.htm, pozicionirajte miša na bebača od 5+ mjeseci. Glupo. Sad mi se više ne sviđaju niti njihove igračke, niti kolica.... ništa od njih mi više nije lijepo.
mogli su biti malo korektniji i napisati "uvođenje dohrane uz dojenje"...
Inače, šta i očekivati od proizvođača?!? Pa mora nekako prodati svoje proizvode... :mrgreen:
Ne čini mi se da im je pribor za hranjenje, adaptirano mlijeko i sl., core business. Ma naravno, moraju i oni od nečeg živjeti. No, čak su se i kuće kojima je dohrana core business adaptirale na Pravilnik, čine se u svojim reklamama kao prodojeće, suptilno nude svoje proizvode.... Zato mi se ovo od Chicca čini toliko glupooo i zastarjelo da sve ne vjerujem. A mogli su si dati samo malo truda.
treba im poslat mail...ja bi, al ja nisam dovoljno civilizirana da objašnjavam...ja bi sam bla bla :mrgreen:
a stvarno o kakvom presatnku dojenja oni kontaju :x
da se u promociji svojih proizvoda pridržava odredbi Međunarodnog pravilnika o marketingu nadomjestaka za majčino mlijeko.Citiraj:
Moover prvotno napisa
A puno oni očekuju :lol:
Mi, npr. još ne spadamo niti u kategoriju petomjesečnih beba po njihovom; još nismo prestali sisati niti prešli u svoju sobu, a bome niti dudu još nemamo... :P
Identična stranica na chicco.co.yu Ja im pisala mail pre 30-tak dana, pa još jedan pre 10-tak. Nikakav odgovor :/
:x a da ih spamamo .... :mrgreen: mailovima o pravilniku, dojenju...Citiraj:
vissnja prvotno napisa
ma već mi je pun kufer napadanja na dojenje :evil:
Ja ću poslati još jedan mail, a onda ih zovem telefonom :x
kaže mi mama da sam postala agresivna u vezi dojenja
reci ti njoj "ko ce ako necu ja" ;)Citiraj:
vissnja prvotno napisa
posveceno djeci koju se prestaje dojiti. hm. stvarno su cudni. :/
pod "oblacenje" jos pise da se "sada odabire ortopedska obuca koja oblikuje njihova stopala". :?
Kockaste cipelice za bonsai nogice... :mrgreen:Citiraj:
mikka prvotno napisa
Joj, užas....
Poznato je da su djeca od plastelina.Citiraj:
mikka prvotno napisa
Tko zna kako bi ljudi izgledali da ne rastu u kalupima :?
Čekaj, čekaj. Znači li to da djeci ne kupujete cipelice/šlapice s ortopedskim uloškom? Meni je ovo novost, dajte me prosvijetlite molim vas :? . Tx.
meni je to s ortopedskim uloskom diskutabilno, u svakom slucaju se trudim da mali bude bos sto je moguce vise.
ali ovdje nije stvar u tome, nego da s 5 mjeseci kupujes djetetu ortopedsku obucu. ja sam mu prve cipele kupila kad je vec debelo prohodao, znaci s 13 mjeseci, sto je 8 mjeseci kasnije od chiccove "preporuke".
a chicco u italiji organizira banku mlijeka za djecu u sirotištima i sl.
5+ mjeseci "od prestanka dojenja"
to ti je suptilni savjet da se sa 5mj prestaje dojiti
:/
sram ih bilo
mogli su samo staviti posebnu kućicu za bebe na adaptiranom, bez dobne granice
majčinog mlijeka?
eeee, sve je puno kršenja Koda
stolica za hranjenje se zove (kršitelj koda)o .. e sad možebit da sam ja paranoična ..
Nije paranoja :roll:
pa oni proizvode i bocice i dudice i varalice... nije im u interesu dugo i iskljucivo dojenje.
:/
MGrubi i ja mislim da nije paranoja. Mi smo dobili takvu stolicu, nilski konj sa priborom za jelo :/
pogledala sam H*** ima slonića na logu,
slično ali nije isto
sve se to moglo drugačije sročiti, šteta :/