pedijatar - ne cijepljenje - prijava
da li netko ima iskustva s prijavom od strane pedijatra?
naš pedijatar nas želi prijaviti socijalnoj službi (mislim da se spominjala i sanitarna inspekcija) jer smo odbili cijepljenje, pa me zanima kaj mogu očekivati; da li će mi dolaziti doma? uvrstiti me na neku crnu listu? zvati na razgovore? natefteriti kaznu? :?
Re: pedijatar - ne cijepljenje - prijava
Citiraj:
anki prvotno napisa
da li netko ima iskustva s prijavom od strane pedijatra?
naš pedijatar nas želi prijaviti socijalnoj službi (mislim da se spominjala i sanitarna inspekcija) jer smo odbili cijepljenje, pa me zanima kaj mogu očekivati; da li će mi dolaziti doma? uvrstiti me na neku crnu listu? zvati na razgovore? natefteriti kaznu? :?
koje cijepljenje si odbila? i kako? pa možeš reći da je baš bio šmrkav, valjda. i da ne želiš da ga sad cijepe.
ja sam rekla pedici da ne bih još cijepila S. s priorixom i rekla je da nema frke :? , nitko mi nije prijetio ni sa čime.
zakon o odbijanju medicinskog zahvata
Anki imaš pravo na:
Citiraj:
zagarantirana slobodu odbijanja medicinskog zahvata
...
Provrti se malo po prijašnjim temama na forumu u svezi cjepljenja...pronaći ćeš zakon!!!
A opet bi molila za link da onih 10 pitanja koji su roditelji tražili od pedijatra da im odgovori na njih prije nego će cjepiti svoje dijete!!! To su odlična pitanja i čini mi se odlična metoda za borbu protiv jednoumlja!!!