Znima me da li su rezultati papa testa ispravni ako se napravi dok žena doji.Inače mi dojimo 22 mj. a slijedeći mjesec idem to obaviti a negdje sam pročitala da nisu ispravni.Pomognite i hvala.
Printable View
Znima me da li su rezultati papa testa ispravni ako se napravi dok žena doji.Inače mi dojimo 22 mj. a slijedeći mjesec idem to obaviti a negdje sam pročitala da nisu ispravni.Pomognite i hvala.
Hm.. nisam cula za to...
Evo ja radila vec 2 puta (gin zna da dojim), i sve 5... nikakvih problema sto se dojenja tice :)
Da, ispravni su, iako malo drugaciji. Ja sam imala prisutne i neke druge stanice u nalazu (degenerativne mislim, ali nemoj me drzati za rijec, mogu provjeriti). Uglavnom, to je bilo primjereno mojoj dobi i anamnezi - tj. dojenju. Rekli su mi da je to ok.
Ako ti se vratila menga ne bi trebalo imati nikakve veze. Ali dok nemaš mengu fali ti estrogena pa se sluznica drugačije ponaša. Ja sam htjela raditi papu negdje godinu nakon poroda ali kako mi se još nije vratila dr.mi je preporučila da pričekam koji mjesec dok krene ciklus.
ok hvala , menga se vratila pa će sve biti u redu