Cao
Juce primjetim da na brusu imam tackicu krvi. Nakon dojenja pogledam, a ono na sredini bradavice jedna tackica krvi.
Sta je to? Kako da tretiram? Jel ce da skodi bebi?
Printable View
Cao
Juce primjetim da na brusu imam tackicu krvi. Nakon dojenja pogledam, a ono na sredini bradavice jedna tackica krvi.
Sta je to? Kako da tretiram? Jel ce da skodi bebi?
Bebi od te krvi nece biti nista.
Je li te boli?
Koliko je stara beba?
Beba ima 11 mj i 9 dana :)
Nemam pojma odakle mi to :shock:
Ne boli me nista, sve je OK.
Sad sam iscitavala o soor-u, i jedino sto mogu da kazem je beba prije 10-ak dana imala osip u zoni pelena - ali vec 5 dana joj je guza OK. Dr je radila urin i krvnu sliku, i rekla da promijenimo pelene. Ja sam joj par puta naprskala Oktenisept, i to se povuklo.
Jel treba nesto da radim? Mogu da slikam, ali stvarno je tackica u pitanju. S tim sto je ostavila i trag na brusu posle dojenja :(
Ako si zabrinuta, mozes otici do lijecnika da provjeri, pogotovo ako je u pitanju rana koja ne zarasta.
Recimo, ja sam prije 2 tjedna imala istu stvar, ali tocno znam odakle mi ranica - Lana mi je odgrizla sam vrh bradavice. To je poslije zaraslo bez vecih problema, tako da nisam bila zabrinuta.
Natasa, hvala na odgovoru, smirila si me. A, u medjuvremenu je zaraslo, i sad sam ona stara :)
Ne znam i dalje odakle mi je to bilo, ali sad nije ni bitno :heart: